Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θρίλερ για τον 31χρονο Μπάμπη: «Μπορεί να αναγνωριστεί εάν είναι από παράσυρση χειμάρρου ή από πλήξη από κάποιον μπαλτά...» (video)

«Το υγρό περιβάλλον βοηθά στην ιατροδικαστική εξέταση μίας σορού για την αιτία θανάτου»

19 Ιανουαρίου 2024 11:33
Θρίλερ για τον 31χρονο Μπάμπη: «Μπορεί να αναγνωριστεί εάν είναι από παράσυρση χειμάρρου ή από πλήξη από κάποιον μπαλτά...» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Το ενδεχόμενο η σορός του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι να βρίσκεται σε υγρό περιβάλλον, ανέλυσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι «βοηθά στην ιατροδικαστική εξέταση μίας σορού για την αιτία θανάτου».

Παράλληλα, «Παρακαλώ ΜΙΛΗΣΤΕ, να τον βρούμε για να τελεσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του» - Σπαρακτική έκκληση της αδερφής του Μπάμπη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο ιατροδικαστής Δημήρτης Γαλεντέρης σημείωσε: «Δεν έχουμε σορό αυτή τη στιγμή, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για συγκεκριμένη αιτία θανάτου. Αν βρεθεί η σορός, μπορούν να προκύψουν στοιχεία για τον μηχανισμό θανάτου. Αν χρησιμοποιήθηκε αντικείμενο ή χτυπήματα από ξυλοδαρμό. Το υγρό περιβάλλον κατά κάποιον τρόπο μονιμοποιεί κάποια πράγματα και γίνεται λίγο πιο “εύκολο” για μας».

«Δε χρειάζεται πτώμα για να υφίσταται μία κατηγορία»

«Δεν είναι εχθρός το υγρό περιβάλλον. Αν αρχίσουν και δρουν τα αλάτια από τα πετρώματα και το νερό γίνεται αυτό που λέμε “σαπωνοποίηση”, οπότε το λίπος γίνεται σαν σαπούνι. Εξαρτάται το περιβάλλον που θα αρχίσει να γίνεται η σήψη», τόνισε ο κ. Γαλεντέρης.

«Οι κακώσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά θάνατον, μπορούν να αναγνωριστούν αν έχουν προκληθεί πριν καταλήξει ο ασθενής ή το θύμα. Μπορεί να αναγνωριστεί εάν είναι έπειτα από παράσυρση από χείμαρρο ή από πλήξη από κάποιον μπαλτά», ανέφερε κλείνοντας.

«Δε χρειάζεται πτώμα για να υφίσταται μία κατηγορία. Αν τον έβλεπα θα μπορούσα να καταλάβω αν μπορούσε να σπάσει ή όχι. Μου φαίνεται ότι δε θα σπάσει εύκολα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share