Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: «Εκείνο το βράδυ τον πήρε ο κρεοπώλης και του είπε να...» - «Έσπασε» την σιωπή του συγγενής του 36χρονου μάρτυρα «κλειδί» (video)

Η σχέση του με τον 50χρονο και ο ρόλος του το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης

18 Ιανουαρίου 2024 17:50
Μεσολόγγι: «Εκείνο το βράδυ τον πήρε ο κρεοπώλης και του είπε να...» - «Έσπασε» την σιωπή του συγγενής του 36χρονου μάρτυρα «κλειδί» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί της Πέμπτης (18/1), συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης από τις Αρχές, ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.

Στο MEGA μίλησε άτομο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου Σ. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το άτομο του οποίου το στίγμα είχε εντοπιστεί κοντά στο στίγμα του 50χρονου την επίμαχη ώρα, ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 36χρονου, καθώς εκτιμάται πως περιέχει συνομιλίες μεταξύ αυτού και του 50χρονου.

Ο 36χρονος αναμένεται να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές, ενώ το συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε πως χαρακτηριστικά πως ο 36χρονος δεν έχει πλέον επαφές με τον 50χρονο κρεοπώλη.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν φίλοι, δεν ξέρω τίποτα άλλο. Έψαχναν από τη μέρα που χάθηκε να βρουν το παιδί. Για τον κρεοπώλη δεν μου έχει πει τίποτα. Έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Εκείνο το βράδυ μίλησαν στις 22:10. Ο κρεοπώλης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πότε θα πάνε για κυνήγι, τίποτα άλλο», δήλωσε.

«Να μάθουμε τι έχει συμβεί στον Μπάμπη»

Μιλώντας στο «Live News» ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, ανέφερε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ο δράστης ή οι δράστες, καθώς η οικογένεια του Μπάμπη ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε συνεργούς, είχαν προμελετήσει όσα θα έκαναν στη συνέχεια.

«Δικαίωση για τα μέλη της οικογένειας είναι όχι μόνο οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να βρεθούν στη φυλακή, αλλά και να μάθουμε τι έχει συμβεί σε αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε.

Από την άλλη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε στο MEGA πως στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη υπάρχουν βάλτοι και φράγματα, όπου κανείς μπορεί να κρύψει κάτι και αυτό να μη βρεθεί ποτέ.

«Εάν ο ίδιος δεν ομολογήσει που έχει κρύψει τον Μπάμπη, οι πιθανότητες να μη βρεθεί είναι σημαντικές και να έχουμε μία νέα περίπτωση Άλεξ», δήλωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share