Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» - «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του 30χρονου ποδοσφαιριστή που έφυγε από την ζωή από σπάνια μορφή καρκίνου

Πανελλήνιος θρήνος για τον άδικο χαμό του

16 Ιανουαρίου 2024 15:03
Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» - «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του 30χρονου ποδοσφαιριστή που έφυγε από την ζωή από σπάνια μορφή καρκίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένοι είναι η σύντροφος, η οικογένεια και οι φίλοι του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που «έφυγε» σε ηλικία 30 ετών από σπάνια μορφής καρκίνου.

Ο Γιώργος τους τελευταίους μήνες «πάλευε» με μια σπάνια μορφής καρκίνου, το Λέμφωμα Burkitt, αλλά δυστυχώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και σε όσους τον έμαθαν μέσα από τον σκληρό αγώνα που έδινε το τελευταίο διάστημα.

Ο 30χρονος ήταν ένας νέος γεμάτος ζωή, αγαπούσε την οικογένειά του και τους φίλους του, ενώ με την αρραβωνιαστικιά του έκανε όνειρα για το μέλλον. Λάτρευε το ποδόσφαιρο, έκανε αγροτικές δουλειές και πάντα ήταν εκεί σε όσους ζητούσαν τη βοήθειά του.

Ακόμα και όταν έμαθε για την αρρώστιά του δεν το έβαλε κάτω. Μέσα από το νοσοκομείο έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας: έκανε γυμναστική, χόρευε και χαμογελούσε, λέγοντας σε όλους ότι θα παλέψει.

Ο αδελφός του συντετριμμένος μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και αποχαιρέτησε τον αδελφό του. Όπως είπε, ο Γιώργος έμαθε για τη σπάνια ασθένειά του από κάποιες εξετάσεις αίματος που έκανε μετά από ένα τροχαίο: «Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής.

Ο αδελφός μου ήταν πολύ κοινωνικός, το μεγαλύτερο όνειρό του ήταν να έχει παντού ανθρώπους που θα τον αγαπάνε. Και το κατάφερε».

Συγκλονισμένη είναι και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου: «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη μέχρι την τελευταία του στιγμή. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», δήλωσε με λυγμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share