Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Συγγρού - Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας

Δυστυχώς ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

16 Ιανουαρίου 2024 11:48
Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Συγγρού - Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού επί της οδού Σισμάνη και Ιγγλέζη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου και επιχείρησαν συνολικά επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Δυστυχώς οι Πυροσβέστες ανέσυραν από το διαμέρισμα, χωρίς τις αισθήσεις του, έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Θρήνος στην Ηλεία: Εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο με το αυτοκίνητο - Μεγάλη αγωνία για τον αγνοούμενο σύντροφό της

H αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύζυγό της, το βράδυ της Δευτέρας (15/1) εντοπίστηκε νεκρή σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, μετά από έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και των αστυνομικών, για τον εντοπισμό του ζευγαριού, που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Το όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία. Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή, εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» επισημαίνουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου «κόλλησε» το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και έπεσε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.

Ηλεία: Οι έρευνες εντοπισμού

Στις έρευνες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συνδράμουν στις προσπάθειες και δύτες. Υπενθυμίζεται ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες.

Πήρε τηλέφωνο συγχωριανό του και του είπε πως κινδυνεύει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share