Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

«Ποια χιόνια; 18άρια και 20άρια! Το 3ο δεκαήμερο του Γενάρη...» - «Καίει» την τάση και για το τέλος της εβδομάδας ο Τάσος Αρνιακός (Video)

Η ααφιέρωση του Γιώργου Παπαδάκη στους μετεωρολόγους με τραγόυδι του Νταλάρα ελέω... των χιονοπτώσεων που δεν ήρθαν

15 Ιανουαρίου 2024 08:24
«Ποια χιόνια; 18άρια και 20άρια! Το 3ο δεκαήμερο του Γενάρη...» - «Καίει» την τάση και για το τέλος της εβδομάδας ο Τάσος Αρνιακός (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδάκης αφιέρωσε στους μετεωρολόγους μια παραλλαγή τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα, αφιερωμένη στις χιονοπτώσεις που δεν ήρθαν, με τον Τάσο Αρνιακό να πέφτει απολύτως εντός στις προγνώσεις του. Παράλληλα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, αλλάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα Δευτέρα (15/1), με αρκετές βροχές, νοτιάδες και άνοδο της θερμοκρασίας.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 αναλύει την εξέλιξη του καιρού και τα νέα προγνωστικά δεδομένα, για τις φθινοπωρινές συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα, ενώ από τώρα «καίει» και την τάση για το τέλος της εβδομάδας, με 18άρια και 20άρια. Τονίζει, μάλιστα, πως απομακρύνεται και η τάση για ψυχή εισβολή στο τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα λέει ο Τάσος Αρνιακός και το τραγούδι του Γιώργου Παπαδάκη:

«Ασφυκτική» πρόγνωση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια - «Έρχονται φαινόμενα τη νέα εβδομάδα που θα...» (video)

Καιρός: Επιστροφή στην «Άνοιξη» θα έχουμε με την έναρξη της νέας εβδομάδας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο Δευτέρα (15/1) αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας κατα 7-8 βαθμούς, νοτιάδες, υγρασία και αφρικανική σκόνη.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιώργο Τσατραφύλλια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share