Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Είπε ό,τι δεν τόλμησε κανείς για τις νέες ταυτότητες: Το ξεστόμισε ο Τριανταφυλλόπουλος και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη

Όλοι μιλούν για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και όσα είπε για τις νέες ταυτότητες

8 Ιανουαρίου 2024 15:27
Είπε ό,τι δεν τόλμησε κανείς για τις νέες ταυτότητες: Το ξεστόμισε ο Τριανταφυλλόπουλος και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Προβληματισμός επικρατεί σχετικά με τις νέες ταυτότητες καθώς πολίτες τρέχουν για να ανανεώσουν τις αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου, για να μην έχουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για ακόμη μια φορά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter) αποκαλύπτει τα σχέδια της κυβέρνησης.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων. Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. Σωστά; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share