Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αράχωβα: Ραγδαίες εξελίξεις για την κακοποίηση του Όλιβερ - Τι ζητά ο Άρειος Πάγος (Video)

Τι αφορά η έκθεση της αντεισαγγελέα

8 Ιανουαρίου 2024 14:37
Αράχωβα: Ραγδαίες εξελίξεις για την κακοποίηση του Όλιβερ - Τι ζητά ο Άρειος Πάγος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα καθώς παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση έκανε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι για την προστασία των ζώων.

Παράλληλα, ξέσπασε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα, αποκαλύπτοντας πως την ημέρα που κατέθεσε, έριξαν φόλες στο πάρκο όπου βγάζει βόλτα τον σκύλο της.

Ο Άρειος Πάγος ζητά να εξετάσουν το ενδεχόμενο «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα.

Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά» και «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από τη διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς».

Κτηνωδία στην Αράχωβα: «Ξέρουμε ποιος είναι! Εάν δεν τον συλλάβουν θα πω δημόσια το όνομά του» - Ξέσπασε η Μάρθα Πουλτίδου

Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ, του οκτάχρονου χάσκι, κυκλοφορεί ελεύθερος και στην Αράχωβα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κινδυνεύουν όλοι, τα παιδιά τους και οι ίδιοι, υποστήριξε σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων. Παράλληλα, με 16 λέξεις η Εριέττα Κούρκουλου είπε για τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ αυτό που σκεφτόμαστε όλοι!

«Ξέρουμε ποιος είναι! Εάν δεν τον συλλάβουν θα πω δημόσια το όνομά του»

Η Μάρθα Πουλτίδου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Focus Fm, ανέφερε ότι «εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι».

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, ανέφερε ότι το οκτάχρονο χάσκι το έχει χτυπήσει άγρια ο δράστης και στη συνέχεια βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. «Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες από όσο γνωρίζουμε εμείς», συμπλήρωσε η Μάρθα Πουλτίδου, αναφέροντας ότι ο Όλιβερ, το οκτάχρονο χάσκι «έχει κακοποιηθεί βάναυσα ένα ζώο και έχει βιαστεί από άνθρωπο και όχι από άλλα ζώα όπως προσπαθεί να μας πείσει η αστυνομία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share