Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα» - Τα λόγια του πατέρα του 14χρονου που μαχαιρώθηκε

Ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά σε μηρό και γλουτό

5 Ιανουαρίου 2024 17:08
Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα» - Τα λόγια του πατέρα του 14χρονου που μαχαιρώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα» ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο πατέρας του 14χρονου που μαχαιρώθηκε.

«Είχαν παρεξηγηθεί με έναν από το Instagram για μία κοπέλα». Ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ανήλικο στο Ίλιον περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό.

Το βράδυ Πέμπτης οι δύο ανήλικοι φέρεται να είχαν δώσει «ραντεβού» στην πλατεία Ιλίου, με τις παρέες του ο καθένας.

Επικράτησε ένταση με τα ανήλικα αγόρια να αρχίζουν να φωνάζουν και τα πνεύματα να οξύνονται.

«Με το που βρέθηκαν στο πάρκο, σπρωχτήκαν, του έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε. Αυτός που του έβγαλε το μαχαίρι είναι ένας που έχουν μιλήσει στο Instagram αλλά έχει κοινούς γνωστούς με τους φίλους του. Το συμβάν έγινε κατά τις 9 και εγώ το έμαθα 11» εξηγεί στο Mega ο πατέρας του 14χρονου, που τραυματίστηκε από μαχαίρι.

«Με πήραν και μου είπαν ότι έγινε αυτό και αυτό. Τότε πήρα τηλέφωνο εγώ τον μικρό και μου είπε: ''μπαμπά δεν έγινε κάτι''. Ήθελε να το κρύψει από μένα ο μικρός. Με το που ενημερώθηκα, λέω: «τώρα τι έγινε». Νόμιζα ότι έγινε κάτι κακό και πάλι καλά, με το που είδα ότι είναι μία γρατζουνιά πάνω από το γόνατο, είπα: «δόξα τω Θεώ».

«Έδωσε κατάθεση ο μικρός, έδωσα και εγώ. Είπε ότι είχε ένα σουγιά αυτός και το είχε κρυμμένο μέσα στο μανίκι του, από την ζακέτα του» συμπλήρωσε ο πατέρας.

«Είναι λίγο τρομαγμένος» κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share