Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κι όμως έγινε: Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο για να χωρέσει λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Ε απηύδησαν

4 Ιανουαρίου 2024 09:38
Κι όμως έγινε: Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο για να χωρέσει λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολίτες σήκωσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, που είχε παρκάρει πάνω σε στροφή και εμπόδιζε τη διέλευση του λεωφορείου της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ.

Οι τρεις άνδρες πήραν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν σε σημείο τέτοιο ώστε το μεγάλο όχημα να μπορέσει να στρίψει και να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Αδιανόητο τροχαίο στους Αγίους Αναργύρους: Αυτοκίνητο εκτόξευσε πεζό σε βιτρίνα και καρφώθηκε σε μαγαζί (video)

Δεν το χωρά ανθρώπου νους το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (26/12) στους Αγίους Αναργύρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το debater.gr, καθώς ο πεζός διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον προαστιακό και μεταβεί στη δουλειά του, μία οδηγός ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε κολώνα φωτισμού, την έριξε κάτω, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο και έριξε ακόμη μία κολώνα η οποία «εκτόξευσε» τον άνδρα σε μαγαζί που βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος. Η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν αυτό «μπήκε» σε βιτρίνα καταστήματος εσωρούχων.

Tροχαίο στους Αγίους Αναργύρους: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πεζός

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN το πρωί της Τετάρτης, ο πεζός τραυματίστηκε σοβαρά και κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του ενώ οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share