Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Προσκόπων με τον γιό του, τον Peanut και την μπέμπα που του έχει κλέψει την καρδιά (video)

Εορταστικό το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να έχει ξεχωριστούς προσκεκλημένους

31 Δεκεμβρίου 2023 16:52
Κυριάκος Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Προσκόπων με τον γιό του, τον Peanut και την μπέμπα που του έχει κλέψει την καρδιά (video)
(EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος ,άκουσαν σήμερα (31/12) τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με την ευκαιρία, δείτε την δημοσκόπηση Palmos για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε στους προσκόπους δώρα και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά.

Ωστόσο την παράσταση, εκτός από τα μικρά προσκοπάκια, έκλεψε μία νέα… είσοδος! Αυτή δεν είναι άλλη από τη νεογέννητη κόρη της Κύρας Κάπη, διευθύντριας επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, η οποία ντυμένη στα κόκκινα απόλαυσε την αγκαλιά του πρωθυπουργού, η οποία φαίνεται ότι τη λατρεύει, όπως και ο γιος του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα τον Προσκόπων με τον γιό του, τον Peanut και την μπέμπα που του έχει κλέψει την καρδιά (video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)


Φυσικά, μεγάλος πρωταγωνιστής και ο σκύλος του προεδρικού μεγάρου, ο Peanut, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για χάδια και φωτογραφίες, πλησιάσε τα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα και απόλαυσε αγκαλιές τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από εκείνα.

«Αποχαιρετούμε το 2023 με τη μελωδία από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γέμισε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Ευχαριστούμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την επίσκεψή τους! Καλή χρονιά!», ανέφερε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), η οποία μάλιστα συνοδευόταν από σχετικό βίντεο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share