Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκινεί ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκαιας - «Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν»

Όσα είπε για την οικογένεια του 31χρονου και τι ζητούσαν από τον ίδιο για το παιδί τους όλο αυτό το διάστημα που έδινε μάχη για τη ζωή του

28 Δεκεμβρίου 2023 17:24
Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκινεί ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκαιας - «Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκαιας για το θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας πως «κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν».

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Ανδρέας Πλεμμένος, μιλώντας στο protothema.gr, μίλησε με τα καλύτερα λόγια την οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό γιατί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος βρέθηκαν όλοι στο πλευρό του αστυνομικού με απαράμιλλη αίσθηση καθήκοντος, επαγγελματισμό αλλά και μεγάλη ευαισθησία καθώς με καθημερινές υπερπροσπάθειες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή παρόλο που η κατάστασή του ήταν δύσκολα αναστρέψιμη.

Οι γονείς του Γιώργου, άνθρωποι με μεγαλείο ψυχής, αρχές και αξίες δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους και οι ψυχολόγοι μας, προσπάθησαν και κατάφεραν να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Το μόνο που ζήτησαν ήταν να κάνουμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σωθεί το παιδί τους κι έτσι πράξαμε όλοι μας στο νοσοκομείο. Οι γονείς ήταν ενήμεροι ανά πάσα στιγμή για την πορεία της κατάστασης του παιδιού τους.

Είναι μια τρομερά δεμένη οικογένεια με αρχές και ηθικές αξίες σπάνιες σήμερα και παρόλο τον θυμό τους για το γεγονός με ευγένεια ψυχής αυτό που ζήταγαν είναι ότι και κάθε Έλληνας πολίτης να μην συμβεί ξανά τέτοιο γεγονός. Δεν τους άξιζε αυτό που συνέβη, όπως σε κανέναν γονέα δεν αξίζει αυτό, εύχομαι ο Θεός να τους δίνει κουράγιο για να αντέξουν» προσθέτει ο κ.Πλεμμένος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share