Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πέθανε η υποψήφια βουλευτής Ελένη Κτιστάκη - Η ανακοίνωση της ΝΔ

Πάλεψε μέχρις εσχάτων με τον καρκίνο και νικήθηκε στα 59 της χρόνια

27 Δεκεμβρίου 2023 13:08
Πέθανε η υποψήφια βουλευτής Ελένη Κτιστάκη - Η ανακοίνωση της ΝΔ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ελένη Κτιστάκη. Καταγόταν από τη Μεσαρά και ήταν αδερφή του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας, Μύρωνα.

Είχε διατελέσει αναπληρωτής γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της ΝΔ στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχωρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία.

Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Κρήτη που τόσο αγαπούσε. Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

θανατοσ-ελενησ-κτιστακη
Ελένη Κτιστάκη

Τραγική κατάληξη για το 31χρονο παλικάρι: Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Άφησε την τελευταία του πνοή ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ).

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές στο πόδι του αστυνομικού, ενώ βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share