Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θάνατος Βασίλη Καρρά: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή - Η τελευταία του επιθυμία (video)

Η φωνή του σίγησε αφού πρώτα πάλεψε σαν παλικάρι με τον καρκίνο και τη χαριστική βολή του έδωσε ο κορωνοϊός

24 Δεκεμβρίου 2023 19:42
Θάνατος Βασίλη Καρρά: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή - Η τελευταία του επιθυμία (video)
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς, μετά από γενναία μάχη που έδωσε για να επανέλθει στην υγεία του.

Παραμονή Χριστουγέννων και ο λαϊκός τραγουδιστής δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η είδηση για τον θάνατό του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, ο Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής που αντιμετώπιζε χρόνιες παθήσεις, πήρε εξιτήριο μια μέρα μετά και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσει τον γιατρό του που είχε αναλάβει την παρακολούθηση της υγείας του τα τελευταία χρόνια.

Έκτοτε ο Βασίλης Καρράς έκανε μετρημένες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ήταν ορατή η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια κιλών.

Όπως μετέδωσε το Open: Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, το οποίο αγαπούσε πολύ και ήταν η τελευταία του επιθυμία να κηδευτεί εκεί. Μάλιστα είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του.

Όταν ο Βασίλης Καρράς ξεσπούσε σε κλάματα από την αγάπη του κόσμου - «Δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου» (video)

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και όσους τον αγάπησαν μέσα από τη σημαντική διαδρομή του στο λαϊκό τραγούδι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συγκίνησε το πανελλήνιο με την αξιοπρεπή μάχη που έδινε όλο αυτό το διάστημα. Στη σπουδαία μουσική του διαδρομή κέρδισε όχι μόνο την αναγνώριση αλλά και την αγάπη του κοινού.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές ήταν το 2017 στο Θέατρο Πέτρας όταν καταχειροκροτήθηκε με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα και να λέει «δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share