Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ξεκαθάρισμα για τον χιονιά από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Το σενάριο της λευκής Πρωτοχρονιάς…»

Τι έρχεται στη χώρα την ερχόμενη εβδομάδα

24 Δεκεμβρίου 2023 19:30
Ξεκαθάρισμα για τον χιονιά από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Το σενάριο της λευκής Πρωτοχρονιάς…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάκης Αρναούτογλου - Καιρός: Τα Χριστούγεννα είναι πια προ των πυλών και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (22/12) ο Σάκης Αρναούτογλου θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές μέσω ανάρτηση που έκανε στην προσωπικό του σελίδα στο Facebook.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο αγαπημένος μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης, ανέβασε μια ευχετήρια κάρτα, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος χαμογελαστός, με τη φράση «Όμορφα Χριστούγεννα με υγεία», ενώ στο «σκηνικό» φαίνεται κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια.

Τώρα αν αυτή η εικόνα σημαίνει και κάτι για τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε τις εορταστικές ημέρες, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω στο δελτίο καιρού που παρουσιάζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Τα Χριστούγεννα 25/12 ο καιρός θα είναι σχεδόν ανοιξιάτικος με λίγα σύννεφα στα Επτάνησα.

Την Τρίτη καλοκαιρία για ακόμη μια μέρα και λίγες ψιχάλες στα δυτικά. Προς το βράδυ όμως στα ανατολικά νησιωτικά θα έχουμε τοπικές βροχές.

Την Τετάρτη στα δυτικά και τα ανατολικά λίγα περισσότερα σύννεφα και στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και την Πρωτοχρονιά και από 29/12 υπάρχει μια τάση το κρύο από την βόρεια Ευρώπη να έρθει προς την χώρα μας κάνοντας πιο χειμωνιάτικο το σκηνικό της Ελλάδας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δίμηνο «πατινάζ» από τα Μερομήνια: «Παγώνουν τα πάντα - Λευκό το κέντρο της Αθήνας»

Δίμηνο «πατινάζ» έρχεται όπως φαίνεται από τα Μερομήνια 2024: Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Φάνη Χατζηγρίβα στα Μερομήνια, αναμένεται ένας ιδιαίτερα δυσχερής χειμώνας με την έλευση του νέου έτους.

Ο Φάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε το πρώτο μέρος των προβλέψεών του από τον Δεκέμβριο έως τον Φλεβάρη, το οποίο παρουσιάζει εντυπωσιακά φαινόμενα. Τα ευρήματα του έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα όμως, αυτές τις εξελίξεις δείχνει να επιβεβαιώνει και ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από την αναλυτική του πρόγνωση για τον καιρό μετά τα Χριστούγεννα!

Μερομήνια 2024: Αναλυτικά οι προβλέψεις για το επόμενο 4μηνο

Μερομήνια 2024: Ιανουάριος

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Μερομήνια 2024: Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μερομήνια 2024: Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Μερομήνια 2024: Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share