Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Καταδίωξη στου Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο και ταμπουρώθηκε σπίτι του - Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το κλεμμένο αυτοκίνητο για πάνω από μία ώρα

24 Δεκεμβρίου 2023 12:38
Καταδίωξη στου Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο και ταμπουρώθηκε σπίτι του - Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από την περιφερειακή Αιγάλεω έως και του Ρέντη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/12). Μάλιστα ο δράστης, Αρμένιος 33 ετών, παράτησε το αυτοκίνητο και, συνελήφθη αργότερα, καθώς για ώρες, παρέμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του αρνούμενος να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα για να προχωρήσουν στη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η καταδίωξη ξεκίνησε στις 04:28 το πρωί όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια και παρατήρησαν ότι οι οδηγοί όταν τους αντιλήφθηκαν «δυσανασχέτησαν». Την ίδια ώρα, προφυλακίστηκαν οι δύο Ρομά 17 και 20 ετών για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό.

Καταδίωξη στου Ρέντη δράστης

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων ενώ, στη συνέχεια, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στις εργατικές κατοικίες στου Ρέντη και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του, που βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα 2ου ορόφου.

Η αστυνομία έσπασε την πόρτα και τον συνέλαβε το πρωί της Κυριακής.

Μπράβος «εμβόλισε» μηχανή της Αστυνομίας σε καταδίωξη - «Τώρα θα σας δείξω», φώναξε πριν το επεισόδιο

Μια άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στην Πάτρα, όταν ένας οδηγός μεγάλου κυβισμού αγνόησε το σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας επιτάχυνε και συνέχισε την πορεία του, ξεκινώντας έτσι την καταδίωξη. Σύμφωνα με το pelop.gr, αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις που σχετίζονταν με τη νυχτερινή ζωή και για κατοχή όπλων.

Ο οδηγός αύξησε την ταχύτητα, παραβίασε τουλάχιστον 4 κόκκινα φανάρια, αλλά στη συνέχεια έμεινε παγιδευμένος σε ένα στενό. Τότε δεν δίστασε να αυξήσει την ταχύτητα και να συγκρουστεί με το όχημα της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας τραυματισμό σε έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όταν αντίκρισε ότι οι επιλογές του στενεύουν, απευθύνθηκε στην αστυνομία με τον λόγο "τώρα θα σας δείξω". Τελικά συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και το όχημά του δεν ήταν ασφαλισμένο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share