Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Λάρισα: Στην εντατική 16χρονος που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι - Φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι

Διαπιστώθηκε εγκεφαλική κάκωση

18 Δεκεμβρίου 2023 14:03
Λάρισα: Στην εντατική 16χρονος που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι - Φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 16χρονος που τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι.

Υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, το συμβάν σημειώθηκε στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής επί της οδού Αγχιάλου στη συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα.

Θυμηθείτε επίσης: Τρομακτικό τροχαίο στην Καλαμάτα: Βίντεο-σοκ της σύγκρουσης ΙΧ με πατίνι - Σοβαρά τραυματισμένος ο 15χρονος

Στη συνέχεια, παρελήφθη από τα επείγοντα του νοσοκομείου και μετά από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε εγκεφαλική κάκωση.

Στην εντατική 16χρονος που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι στη Λάρισα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Θανατηφόρα καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ (video)

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος για κλοπή, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου, με έναν 29χρονο αστυνομικό να πέφτει νεκρός ενώ άλλον έναν να τραυματίζεται ελαφριά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν υπήρξε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Δείτε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: «Παρακαλούσε να του βγάλουμε την φωτοβολίδα» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση διμοιρίτη για τον αστυνομικό (video)

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή είδαν το ένα από τα δύο ύποπτα οχήματα να αναπτύσσει ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη, ενώ το δεύτερο όχημα που θεωρήθηκε ύποπτο ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του συνελήφθη.

Στο ύψος του Ασπροπύργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο έτερος αναβάτης της μηχανής της ΔΙΑΣ που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share