Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ντροπή του: Πέθανε η 19χρονη πεζή που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό στην Ξάνθη – Έλεγε ψέματα για να γλιτώσει

Δεν τα κατάφερε η άτυχη κοπέλα...

12 Δεκεμβρίου 2023 18:05
Ντροπή του: Πέθανε η 19χρονη πεζή που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό στην Ξάνθη – Έλεγε ψέματα για να γλιτώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη ντροπή βιώνει το αστυνομικό σώμα, καθώς αστυνομικός παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη πεζή στην Ξάνθη, ενώ έλεγε ψέματα για να γλιτώσει. Δυστυχής η άτυχη κοπέλα πέθανε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία οδηγήθηκε στα στοιχεία του οδηγού, όταν ο αστυνομικός που οδηγούσε υπηρεσιακό (συμβατικό) όχημα της ΕΛ.ΑΣ. παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά, αλλά και στο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ο 34χρονος αστυνομικός ομολόγησε, ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης. Στον αντίποδα μια υπέροχη πράξη αγάπης με δωρεά οργάνου έγινε στην Ξάνθη.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης θα αντιμετώπιζε μικρότερες ποινές -ποινικές και πειθαρχικές- αν από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το περιστατικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου, όταν η 19χρονη που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού, παρασύρθηκε από το όχημα.

Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η άτυχη κοπέλα μάλιστα, διέθετε σπάνια ομάδα αίματος, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα αποθέματα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Ξάνθης και να γίνουν εκκλήσεις στο κοινό της περιοχής που διαθέτει την ίδια ομάδα για συγκέντρωση φιαλών.

Οι γονείς της 19χρονης είχαν κάνει δήλωση, μέσω του δικηγόρου τους, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της» ανέφεραν και ζητούσαν όποιον είχε τυχόν πληροφορίες για το τροχαίο, να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στο ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο που τους στήριξε και, καταλήγοντας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του συμπληρώνοντας επίσης ότι: «η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share