Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά που κατασπάραξαν τη γυναίκα μου» - Έκρηξη οργής από τον πρώην σύζυγο της 50χρονης στη Θεσσαλονίκη (Video)

«Ποια είναι η ποινή για τη γυναίκα μου που χάθηκε και τα παιδιά μου που έμειναν ορφανα;»

11 Δεκεμβρίου 2023 14:41
«Θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά που κατασπάραξαν τη γυναίκα μου» - Έκρηξη οργής από τον πρώην σύζυγο της 50χρονης στη Θεσσαλονίκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τρίτη στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Επίσης, σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό της 50χρονης.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γιοι της άτυχης γυναίκας, αλλά και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το τραγικό της τέλος. Ο ίδιος μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψε την οργή του, για τις μικρές ποινές στις οποίες καταδικάζονται οι ιδιοκτήτες ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους.

«Θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά που κατασπάραξαν τη γυναίκα μου»

«Αν κάποιος κάνει κακό σε ζώο, οι ποινές είναι πάρα πολύ αυστηρές. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ποινή για τους ιδιοκτήτες των ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους; Ποια είναι η ποινή για τη γυναίκα μου που χάθηκε και τα παιδιά μου που έμειναν ορφανα», αναρωτήθηκε.

Όπως είπε, η γειτονιά ήξερε ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν άγρια και ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάρει κανένα απολύτως μέτρο για να τα περιορίσει. Αντίθετα, όπως είπε, πολλές φορές έβγαιναν από την περίφραξη, σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share