Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Έχει γίνει τόσος ντόρος με το χάσκι! Εδώ χάνονται άνθρωποι» - Κόλαφος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη (Video)

«Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο»

11 Δεκεμβρίου 2023 11:42
«Έχει γίνει τόσος ντόρος με το χάσκι! Εδώ χάνονται άνθρωποι» - Κόλαφος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το νέο περιστατικό επίθεσης άγριων σκυλιών σε μια 50χρονη μέσα στο σπίτι της, στη Νεοχωρούδα, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο. Παράλληλα, συγκλονίζει μια τραγική σύμπτωση που έρχεται να προστεθεί στη φρίκη, την οποία βίωσε η 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Κόλαφος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά ξέφευγαν από τον ιδιοκτήτη και κυνηγούσαν κόσμο: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των άγριων σκυλιών συνελήφθη και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share