Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Χιόνια από την Παρασκευή!» - Κάθετος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό (Video)

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τρίτη για να πέσει εκ νέου από την Παρασκευή

11 Δεκεμβρίου 2023 09:06
«Χιόνια από την Παρασκευή!» - Κάθετος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός: Διατηρούνται και σήμερα Δευτέρα τα φαινόμενα στην ανατολική, κυρίως, Ελλάδα, με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, να προειδοποιεί για νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη Παρασκευή.

Κύρια χαρακτηριστικά της, θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες στα πεδινά, η πτώση της θερμοκρασίας σε χειμερινά επίπεδα και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, ίσως και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Παράλληλα, για σοβαρό χειμώνα που ανοίγεται μπροστά μας έκανε λόγο ο Τάσος Αρνιακός.

Κάθετος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό

Πιο αναλυτικά, η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί από την άνοδο της θερμοκρασίας, τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν και τους 20οC την Πέμπτη. Με νοτιάδες που θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 8 μποφόρ, θα έρθει και σκόνη από την Αφρική. Την Παρασκευή όμως και από τα δυτικά και τα βόρεια αναμένεται μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας. Βροχές και καταιγίδες. χιόνια στα ορεινά, θα σημάνουν κάποια προσαρμογή του καιρού με την εποχή.

Στην Αττική βαθμιαία βελτίωση του καιρού. H θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περισσότερος ήλιος, λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share