Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Αλλαγή ρότας από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ψυχρή περασιά από τη χώρα θα φέρει χιόνι μέχρι και…»

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου και η έκτακτη προειδοποίηση

10 Δεκεμβρίου 2023 21:42
Αλλαγή ρότας από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ψυχρή περασιά από τη χώρα θα φέρει χιόνι μέχρι και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Όπως αναφέρει στην πρόγνωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός θα παρουσιάσει μια σύντομη επιδείνωση μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την Αττική με κατά τόπους δυνατές βροχές ή καταιγίδες.

Ωστόσο, όπως είχαμε δει και τις προηγούμενες μέρες, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ μίλησε για το κρύο που εδραιώνεται στη χώρα και φέρνει χιόνια σε αρκετές ορεινές περιοχές πλέον.

Ο ίδιος σημειώνει πως κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρχικά στη Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Στη συνέχεια ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια νέα ανάρτηση κάνοντας λόγο για χιόνια στη Δυτική Μακεδονία.

Με την ευκαιρία, θυμίζουμε πως «βάφουν» κάτασπρη τη χώρα τα Μερομήνια: «Ο χιονιάς με τη μεγαλύτερη διάρκεια…»

Σάκης Αρναούτογλου: Η ανάρτησή του για τον καιρό

«Επιδείνωση εξπρές του καιρού τις επόμενες ώρες και κυρίως από το βράδυ σήμερα Κυριακή, στα δυτικά, κεντρικά και νότια-Αττική!

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό προγνωστικό μοντέλο ARPEGE, το οποίο αποτελεί μέρος του συστήματος ARPEGE-IFS σε συνεργασία του γαλλικού κέντρου μετεωρολογίας CNRM (Centre National de Recherches Météorologiques) και του ινστιτούτου Meteo-France με το ECMWF, επιδείνωση εξπρές θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής με κατά τόπους δυνατές βροχές ή καταιγίδες!

(Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση των αποχρώσεων στους χάρτες πάνω αριστερά στο βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρχικά στη Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στον καιρό της εβδομάδας και όχι μόνο σας περιμένω από ΔΕΥ- ΠΑΡ το πρωί γύρω στις 8:15 στο ραδιόφωνο του Sfera.fm με τον αδελφό μου Γρηγόρη Αρναούτογλου και την σούπερ παρέα του, στις 10:15 στην εκπομπή “Μέρα με χρώμα” της ΕΡΤ3 με την Ελσα Ποιμενίδου και τον Χάρτη Αρβανιτίδη και φυσικά στα αναλυτικά 15λεπτα δελτία καιρού, στην ΕΡΤ3 στις 19:15!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας ????
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share