Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρέντη: Τραγική ειρωνεία για τον 31χρονο αστυνομικό - «Ήταν να πάρει απόσπαση...» - «Λύγισε» ο παππούς του

«Από μικρός το είχε μεράκι. Είναι πολύ ήσυχος, πολύ φιλότιμος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του

10 Δεκεμβρίου 2023 11:44
Ρέντη: Τραγική ειρωνεία για τον 31χρονο αστυνομικό - «Ήταν να πάρει απόσπαση...» - «Λύγισε» ο παππούς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και «λύγισε», αποκαλύπτοντας την τραγική ειρωνεία για τον εγγονό του, ο οποίος ήταν να πάρει απόσπαση για Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβε. Την ίδια στιγμή, συνελήφθη ο δράστης.

Ανατριχιάζουν τα λόγια του παππού του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη. Ο νεαρός εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

«Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω. Δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη στιγμή, δε ξέρω. Ό,τι πει ο Θεός. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα, είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα» είπε αρχικά ο παππούς του αστυνομικού.

«Ο Γιώργος βγήκε από το λύκειο, πήγε στη σχολή απευθείας, τα πέρασε όλα, βγήκε από τη σχολή, έκανε τα χρόνια του εκεί και μετά κατευθείαν Αθήνα, στα ΜΑΤ. Από μικρός το είχε μεράκι. Δεν είναι παντρεμένος, είναι ελεύθερος. Ο Γιώργος είναι πολύ ήσυχος, πολύ φιλότιμος. Ο διοικητής είχε να λέει για τον Γιώργο, και έχει να λέει ακόμα. Εκεί είναι, όλοι εκεί είναι ακόμα, όλη η διμοιρία. Και όλη η Αθήνα, οι αστυνομικοί. Τόσο καλό παιδί» συμπλήρωσε.

«Ήταν να πάρει απόσπαση να του δώσουν για να έρθει Θεσσαλονίκη. Αλλά δυστυχώς μας ήρθε αυτό το χαμπέρι το κακό. Τον είδα το καλοκαίρι. Να είναι καλά, γερός να είναι. Ο Θεός να τον λυπηθεί, να του δώσει υγεία και όλου του κόσμου τα παιδιά. άλλο κακό να μην βρούμε. Να μην δει κανένας τέτοιο κακό» κατέληξε ο παππούς του 31χρονου στο Mega.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share