Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: «Είμαστε απογοητευμένοι πλήρως με την εξέλιξη» - Ξέσπασε ο αδερφός του 29χρονου για τους ελεύθερους Κροάτες (video)

«Η δικαιοσύνη θέλει να πείσει ότι δεν είναι εγκληματίες;»

8 Δεκεμβρίου 2023 23:01
Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: «Είμαστε απογοητευμένοι πλήρως με την εξέλιξη» - Ξέσπασε ο αδερφός του 29χρονου για τους ελεύθερους Κροάτες (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης ότι αποφυλακίστηκαν Κροάτες χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του αδελφού του.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «είμαστε απογοητευμένοι πλήρως με την εξέλιξη των γεγονότων. Η μητέρα μου έχει τρελαθεί με αυτά που βλέπει και ακούει».

«Δεν περιμέναμε καθόλου αυτή την εξέλιξη. Ότι η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες; Που συσπειρώθηκαν και ήρθαν στην Ελλάδα να δείρουν και να σκοτώσουν κόσμο;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι αφέθηκαν ελεύθεροι συνολικά 39 Κροάτες, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι από τον περασμένο Αύγουστο, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός Μιχάλης Κατσούρης.

Οι Κροάτες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι αιτήσεις τους για έξοδό τους από τη φυλακή έγιναν δεκτές, με την επιβολή του όρου να μην εισέλθουν στη χώρα για παρακολούθηση αγώνα, καθώς και με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share