Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Επική ληστεία στην Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν κατάστημα και πήραν… μπισκότα και σοκολάτες (video)

Αφού δεν βρήκαν χρήματα, «ρήμαξαν» τις σοκολάτες και τους ξηρούς καρπούς

8 Δεκεμβρίου 2023 19:05
Επική ληστεία στην Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν κατάστημα και πήραν… μπισκότα και σοκολάτες (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε κατάστημα με ξηρούς καρπούς στην Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη και αφού δεν βρήκαν χρήματα, ρήμαξαν το εμπόρευμα.

Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο με διαρρήκτες που κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι σε σπίτι.

Οι δύο διαρρήκτες, όπως φαίνεται στο βίντεο έριξαν την πόρτα με κλωτσιές, κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι, μπήκαν μέσα και ρήμαξαν το κατάστημα.

Οι δράστες καθώς όμως δεν βρήκαν χρήματα στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος αρχίζουν κι αρπάζουν ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, μπισκότα και κριτσίνια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Σπυρίδων, μίλησε στην εκπομπή Live News.

«Η ζημιά στα προϊόντα είναι περίπου στα 200 ευρώ και η ζημιά στην τζαμαρία είναι περίπου στα 1.000 με τις κλειδαριές κι ένα ρολό ασφαλείας που έβαλα. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μέσα σε 22 μέρες το ίδιο σκηνικό στο συγκεκριμένο κατάστημα. Την πρώτη φορά που επιχείρησαν να μπουν στο κατάστημα μου έσπασαν μόνο την κλειδαριά. Όταν ήρθα στο κατάστημα μου στις 5 η ώρα το πρωί πόνεσε η ψυχή μου, το είδα σε μία κατάσταση τραγική».

Χαρακτηριστικό είναι δε ότι στο βίντεο φαίνεται να περνούν άνθρωποι έξω από την επιχείρηση την ώρα που οι δράστες βανδαλίζουν και κλέβουν το μαγαζί, χωρίς αυτό να συνιστά αποτρεπτικό παράγοντα στους δράστες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share