Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Λάκης Λαζόπουλος: Δε «μάσησε» τα λόγια του για την υπόκλιση Γεραπετρίτη - «Ο ραγιαδισμός είναι μέσα του»

«Έχει μάθει και στον Μητσοτάκη κάνει τα ίδια και προσκυνάει...»

8 Δεκεμβρίου 2023 17:34
Λάκης Λαζόπουλος: Δε «μάσησε» τα λόγια του για την υπόκλιση Γεραπετρίτη - «Ο ραγιαδισμός είναι μέσα του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπάθωσε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη, για την "υπόκλισή" του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν ο τελευταίος εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο ίδιος δε «μάσησε» τα λόγια του, αναφέροντας πως ο ραγιαδισμός είναι μέσα στον υπουργό Εξωτερικών.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις στα social media, με τους πιο επιεικείς να χαρακτηρίζουν λάθος και υπερβολική την υπόκλιση, ενώ οι πιο φανατικοί- αριστεροί και δεξιοί- ερμηνεύουν την κίνηση ως "απόδειξη" του ενδοτισμού του Υπουργού Εξωτερικών. Παράλληλα, δείτε τι απάντησε για το περιστατικό ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

"Επειδή έχει μάθει και στον Μητσοτάκη κάνει τα ίδια και προσκυνάει. Αμέσως μόλις το είδαν, έστειλαν οι δημοσιογράφοι του "ερχόταν από πίσω και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και την είδε με το μάτι του και άρχισε αυτός να προσκυνάει λίγο νωρίτερα”… Δηλαδή κανένα πεντάλεπτο νωρίτερα…", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Τι άλλο θα ακούσουμε. Τι άλλες π@π@ριές θα πείτε. Γιατί δεν λέτε ότι είστε υπόδουλοι ραγιάδες. Γιατί ο ραγιαδισμός είναι μέσα στον Γεραπετρίτη".

Στη συνέχεια, ο Λαζόπουλος έβαλε (και πάλι) στο στόχαστρό του τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως "ένας λαός που καταπίνει αμάσητα τα νέα από τους δεξιοταϊσμένους δημοσιογράφους, που ξεκινούν από πολύ νωρίς, πρωί πρωί, έως βαθείας νυκτός".

Επίσης, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ερντογάν, λέγοντας:

"Πάμε τώρα στη χαρά που έχουμε, που έρχεται ο φίλος που μας πήρε τη μισή Κύπρο, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, γιατί περνάνε τα χρόνια βρε παιδιά, δεν μπορούμε να μένουμε στα ίδια, δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες προκαταλήψεις, όπως λένε οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι. Πάρτε λοιπόν τις γομολάστιχες εσείς οι απελευθερωμένοι και σβήστε. Πάτε στον εγκέφαλο, εκεί που λέει ιστορική μνήμη και σβήστε", ενώ έκανε αναφορά και σε μία ενδεχόμενη νέα προδοσία της Κύπρου.

"Η Ελλάδα δεν έχει το ιστορικό περιθώριο να προδώσει για δεύτερη φορά την Κύπρο. Αρκετό κακό τους κάναμε. Όπως είπε και ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο για τη Μόνα Λίζα, δεν μπορεί λοιπόν τώρα η Κύπρος να γίνει η τουρκάλα Μόνα και η Λίζα να γίνει το Λιζάκι".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share