Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ - «Θέλω να πιάσουν το κτήνος που το έκανε»

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο»

8 Δεκεμβρίου 2023 16:39
Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ - «Θέλω να πιάσουν το κτήνος που το έκανε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, τονίζοντας πως θέλει να πιάσουν το κτήνος που το έκανε. Την ίδια ώρα σοκάρει η περιγραφή της κτηνιάτρου.

Ο Μιχάλης απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο «κάδρο» ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας. Ακόμα ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο T-live.

Με 10 λέξεις τα είπε όλα: Το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κτηνωδία στην Αράχωβα που δίνει τροφή για σκέψη (photo)

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Αρκάς για την κτηνωδία που συντελέστηκε στην Αράχωβα, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

«Γιατί ονομάζουμε κτηνωδία κάτι που ποτέ δεν θα έκανε ένα ζώο;», αναρωτιέται ο Αρκάς στο σκίτσο – καλημέρα που ανήρτησε στο Facebook, αναφερόμενος στην κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share