Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Άνω Πατήσια: Ανατριχιάζει το βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά σε διαμέρισμα – Ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια η γυναίκα που πέθανε

«Καίγομαι» είπε στους γονείς της όταν τους πήρε τηλέφωνο

8 Δεκεμβρίου 2023 11:00
Άνω Πατήσια: Ανατριχιάζει το βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά σε διαμέρισμα  – Ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια η γυναίκα που πέθανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνω Πατήσια: Ανατριχιάζει το βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά σε διαμέρισμα. Η γυναίκα που πέθανε ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια.

Η γυναίκα που ζούσε στο σπίτι και είχε εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια, ενώ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στους γονείς της.

Βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής δείχνει τα διαμέρισμα της πολυκατοικίας να έχει παρανάλωμα ενώ ακούγεται κάποιος να φωνάζει δυνατά «πού είναι η πυροσβεστική;».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (8/12) το Action24, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα όταν ξέσπασε η φωτιά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Η γυναίκα που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις τους από τους πυροσβέστες και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως είχε χάσει τη ζωή της, πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους γονείς της και να τους είπε «καίγομαι, καλέστε βοήθεια».

Δείτε το βίντεο

Tραγωδία στην Ηλεία: Άναψε το καμινέτο μέσα στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί και πέθανε

Ο άτυχος 57χρονος Γιώργος Μπίλιας από τη Γαστούνη εντοπίστηκε δίχως ενδείξεις ζωής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, με πιθανή αιτία θανάτου του τις αναθυμιάσεις από καμινέτο που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με μια παρέα φίλων από Αμαλιάδα και Γαστούνη έκαναν συχνά εξορμήσεις με αυτοκίνητα ή μηχανές σε διάφορες περιοχές στην Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Tραγωδία στην Ηλεία: Άναψε το καμινέτο μέσα στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί και πέθανε

Τέτοια εξόρμηση ήταν και αυτή στη λίμνη Δόξα από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κατασκηνώνοντας κοντά στη λίμνη. Ο 57χρονος Γιώργος Μπίλιας, ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα και πατέρας ενός αγοριού, προτίμησε να κοιμηθεί στο τζιπ του.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, θέλησε να βρει ζεστασιά με το άναμμα ενός καμινέτου, πράξη που τελικά ήταν μοιραία για αυτόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share