Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα - «Σταματήστε να βρίζετε μάνες»

«Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι και να εύχεστε καρκίνους»

7 Δεκεμβρίου 2023 16:29
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα - «Σταματήστε να βρίζετε μάνες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, έδωσε τη δική του απάντηση για την εμπλοκή του όνοματός του στην υπόθεση με το κακοποιημένο χάσκι στην Αράχωβα που βρήκε βασανιστικό θάνατο. «Σταματήστε να βρίζετε μάνες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά», έγραψε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και συνέχισε:

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Αράχωβα

«Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ. Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ανάρτηση Αράχωβα

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε - «Τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν»

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξέσπασε ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε, μιλώντας στο Live News. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Παρά τις έρευνες των Αρχών ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα; Πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: «Το ζώο ήξερε τους δράστες, αλλιώς δε θα τους ακολουθούσε - Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός» (video)

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share