Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Yπήρχε η σκέψη να δοθούν λεφτά για να μιλήσει όποιος ξέρει, αλλά είναι δυνατόν να...» - Ξέσπασε ο Δήμαρχος Αράχωβας για την κακοποίηση του χάσκι «Όλιβερ» (Video)

«Μέχρι να εντοπιστεί εμείς δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες»

7 Δεκεμβρίου 2023 09:51
«Yπήρχε η σκέψη να δοθούν λεφτά για να μιλήσει όποιος ξέρει, αλλά είναι δυνατόν να...» - Ξέσπασε ο Δήμαρχος Αράχωβας για την κακοποίηση του χάσκι «Όλιβερ» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένος στην Αράχωβα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Επίσης, κύμα οργής έχει ξεσπάσει στο Twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην εκφράζουν απλώς τον αποτροπιασμό τους για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη το 8χρονο χάσκι

Εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές εντείνουν τις έρευνες στην Αράχωβα καθώς στο μικροσκόπιο τους έχει μπει το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες σε σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο που χάθηκε ο Όλιβερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο δήμαρχος Αράχωβας, Ιωάννης Στάθας μίλησε στο “Καλημέρα Ελλάδα” και ανέφερε για το φρικιαστικό περιστατικό πως “ανησυχούμε εμείς που ζούμε εδώ, είμαστε ξεσηκωμένοι” ενώ όπως είπε “υπήρχε η σκέψη να δοθούν λεφτά για να μιλήσει όποιος ξέρει, αλλά είναι δυνατόν να πρέπει κάποιος να πάρει χρήματα για να μιλήσει για ένα τέτοιο περιστατικό”

Όπως τόνισε ο δήμαρχος “όποιος γνωρίζει να μιλήσει στην αστυνομία και να βρεθεί επιτέλους ο δράστης. Μέχρι να εντοπιστεί εμείς δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες”.

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε - «Τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν»

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξέσπασε ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε, μιλώντας στο Live News. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Παρά τις έρευνες των Αρχών ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα; Πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: «Το ζώο ήξερε τους δράστες, αλλιώς δε θα τους ακολουθούσε - Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός» (video)

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share