Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Σπάραξε ο πατέρας των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη: «Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας»

«Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στη γιορτή του τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες...»

6 Δεκεμβρίου 2023 22:33
Σπάραξε ο πατέρας των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη: «Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας» έγραψε σε μια σπαρακτική ανάρτηση ο πατέρας των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη.

9 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα, ο χαροκαμένος πατέρας έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους θέλησαν να του ευχηθούν (ονομάζεται Νίκος).

Ο Νίκος Πλακιάς ανέβασε μία φωτογραφία με τα αδικοχαμένα κορίτσια την οποία συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα» σημειώνει, μεταξύ άλλων…

Τραγωδία στα Τέμπη: «Οι δικαστές του καναπέ με κρίνουν επειδή δεν πήγα να πάρω το πτυχίο της νεκρής κόρης μου! Μου είχε πει "μπαμπά θα κάνω μόνο..."» - Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα

Εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στις οικογένειες των φοιτητών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το τρένο στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα και η μητέρα της, δεν έδωσαν το «παρών», παρά πήγαν τα δύο αδέρφια της.

Ο Χρήστος Χούπας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τον λόγο της απόφασής τους.

«Συζητήσαμε με την οικογένεια και καταλήξαμε στο ότι είναι πολύ οδυνηρό να παρευρεθούμε. Συζητήσαμε με τα αγόρια, τα δύο αδέρφια της Ελπίδας, οι οποίοι συγκατοικούσαν στη Θεσσαλονίκη και τα παιδιά δέχτηκαν να πάνε να το παραλάβουν. Φυσικά και θέλαμε τους καρπούς του παιδιού μας. Είχαμε βγάλει και φωτογραφίες στο προηγούμενο πτυχίο. Αυτό ήταν το δεύτερο, στην Αρχιτεκτονική.

Μου είχε πει “μπαμπά θα κάνω μόνο τα δύο χρόνια της σχολής”. Έστρωσε, διάβασε και από τα 400 παιδιά ήταν μέσα στα 13 που έπαιρνε η Αρχιτεκτονική. Δεν χόρταινε πτυχία το καημένο μου», δήλωσε αρχικά ο κ. Χούπας.

«Επειδή λέγονται διάφορα σχόλια από ανθρώπους του καναπέ, ο πατέρας μου πέθανε από καρδιά στα 64. Ποιος μου εγγυάται αν θα τα έβγαζα εις πέρας; Έχω κι άλλα παιδιά να ταΐσω, κουτσουρεύτηκε η οικογένειά μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται για τους υπόλοιπους. Αυτοί που με κρίνουν είναι οι δικαστές του καναπέ και του τηλεκοντρόλ Δεν θα έλεγα σε κάποιον να αλλάξουμε θέση, να πάω εγώ στον καναπέ και να έρθει εκείνος εδώ με παιδί σκοτωμένο. Δικαίωμα να με κρίνουν έχουν μόνοι οι υπόλοιποι 56», ξεκαθάρισε.

«Όποιος σας κρίνει είναι καθίκι», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ με δάκρυα στα μάτια του μίλησε από καρδιάς και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Βγαίνω στα κανάλια και μιλάω μόνο και μόνο για μνημόσυνο στο παιδί μου», τόνισε ο κ. Χούπας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share