Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Οργή στο Twitter για τη βάναυση κακοποίηση του Όλιβερ - «Ούτε 1 ευρώ ώσπου να μιλήσουν και να βρεθεί το τέρας»

Έχει δημιουργηθεί το hashtag «Cancel Arachova»

6 Δεκεμβρίου 2023 20:43
Κτηνωδία στην Αράχωβα: Οργή στο Twitter για τη βάναυση κακοποίηση του Όλιβερ - «Ούτε 1 ευρώ ώσπου να μιλήσουν και να βρεθεί το τέρας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει στο Twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην εκφράζουν απλώς τον αποτροπιασμό τους για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη το 8χρονο χάσκι στην Αράχωβα, αλλά να ζητούν από όσους γνωρίζουν τον δράστη να μιλήσουν. «Ούτε 1 ευρώ ώσπου να μιλήσουν και να βρεθεί το τέρας» γράφουν χαρακτηριστικά για την κτηνωδία μετά τη βάναυση κακοποίηση του Όλιβερ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί το hashtag “cancel arachova”, με τον χειμερινό προορισμό να γίνεται trend στο Twitter, καθώς εκεί ο Όλιβερ βρήκε μαρτυρικό θάνατο από αιμορραγία αφότου βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Η κακοποίηση συνέβη το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον είχε αφήσει να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του. Ώρες αργότερα, εντοπίστηκε κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε.

Οι χρήστες προτρέπουν μαζικά τον κόσμο να μην επισκεφθεί την Αράχωβα, μέχρι “να ανοίξουν τα στόματα”.

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε - «Τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν»

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξέσπασε ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε, μιλώντας στο Live News. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Παρά τις έρευνες των Αρχών ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα; Πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: «Το ζώο ήξερε τους δράστες, αλλιώς δε θα τους ακολουθούσε - Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός» (video)

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share