Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Μου είπε «μαμά με σκοτώνει» και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι - Ξέσπασε η μητέρα της 43χρονης

«Έχουμε και τις ευθύνες μας ως οικογένεια. Ήταν ένα παιδί κλειστό και δεν μας έλεγε πώς της φερόταν»

6 Δεκεμβρίου 2023 18:37
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Μου είπε «μαμά με σκοτώνει» και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι - Ξέσπασε η μητέρα της 43χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον σύντροφο της και δήλωσε ότι ενημέρωσε την αστυνομία για την κακοποίηση, όμως οι αρχές αρνήθηκαν να επέμβουν. «Μου είπε "μαμά με σκοτώνει" και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξέσπασε για την γυναικοκτονία που έκλεισε το σπίτι της.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε πως «με πήρε την Παρασκευή και μου είπε “μαμά με σκοτώνει”. Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και είδα το παιδί μου με χτυπήματα στα πόδια και τον μικρό να κλαίει. Τους πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα».

«Ο αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το βράδυ δεν έκανε καν τον κόπο να πάει κοντά να δει σε τι κατάσταση είναι το παιδί. Του είπα πως το παιδί έχει σπασμένα τα πόδια του και μου είπε να πάμε σε νοσοκομείο και να πάμε μετά να κάνουμε μήνυση.

Πήγα στο Κέντρο Υγείας, το τακτοποίησα, και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι το Α.Τ. Εκεί ο διοικητής με την υπαστυνόμο μας φέρθηκαν άψογα. Έφυγαν τα περιπολικά αλλά δεν τον εντόπισαν. Εκ των υστέρων μαθαίνω εγώ πως αυτός έκανε ένα δρομολόγιο στο 5 η ώρα στο αεροδρόμιο. Η aστυνομία τι έκανε; Στο φέρι μποτ πώς μπαινόβγαινε;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «είμαι πολύ σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη. Έχουμε και τις ευθύνες μας ως οικογένεια. Ήταν ένα παιδί κλειστό και δεν μας έλεγε πώς της φερόταν. Το σίγουρο είναι πως δεν κακοποιούσε το παιδί. Δεν το αγκάλιαζε και όταν ο μικρός τον έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος τον έσπρωχνε. Τον τελευταίο καιρό μας εκμεταλλευόταν όλους. Τον συντηρούσα εγώ με τη σύνταξή μου. Κάνεις μας όμως, δεν είχε διαμαρτυρηθεί. Όσον αφορά για τον κόσμο που έλεγε πω άκουγε να φωνάζουν, εμάς δεν μας ειδοποίησαν κανείς αλλά ούτε και την αστυνομία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share