Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε - «Τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν»

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω»

6 Δεκεμβρίου 2023 17:49
Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε - «Τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξέσπασε ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε, μιλώντας στο Live News. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «τον είχα από τριών μηνών, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Παρά τις έρευνες των Αρχών ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα; Πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: «Το ζώο ήξερε τους δράστες, αλλιώς δε θα τους ακολουθούσε - Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός» (video)

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share