Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Εργατικό δυστύχημα στην αμερικανική πρεσβεία: Σκοτώθηκε άνδρας που τον καταπλάκωσε τοιχίο (video)

Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

6 Δεκεμβρίου 2023 14:36
Εργατικό δυστύχημα στην αμερικανική πρεσβεία: Σκοτώθηκε άνδρας που τον καταπλάκωσε τοιχίο (video)
Από Εύη Κουρίδου

Ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/12) στην αμερικανική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας που εργαζόταν σε εργοτάξιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε επίσης: «Πάγωσαν» με τη ταυτότητα του νεκρού: Αυτός είναι ο 44χρονος που απανθρακώθηκε στο Ι.Χ. «Άφησε την κόρη του σε ένα πάρτι»

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα ερευνώνται από την ΕΛΑΣ.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου κοντά στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε χωματόδρομο επί της οδού Γιαννιτσών, κοντά στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, κοντά σε μονοκατοικία. Τις Αρχές ειδοποίησε ο ένοικος του σπιτιού, ο οποίος και αντίκρισε τη σορό της νεαρής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν ξυπόλυτη.

Η γυναίκα, η οποία για την ώρα είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων, υπολογίζεται ότι είναι 30-35 ετών και πιθανόν να έχασε τη ζωή της από παθολογικά αίτια ή να σχετίζεται με χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο όπου και βρέθηκε η σορός της ή αν πέθανε κάπου αλλού και κάποιος ή κάποιοι μετέφεραν το πτώμα της εκεί που εντοπίστηκε.

Νεαρή βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου κοντά στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Τραγωδία στην Μεσσηνία: Νεκρή 41χρονη μητέρα σε τροχαίο - Πήγαινε το παιδί της στο σχολείο

Μία γυναίκα 41 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το πρωί της Παρασκευής (1/12) σε τροχαίο στη Χώρα Μεσσηνίας, καθώς μετέφερε το παιδί της στο σχολείο. Με την ευκαιρία, δείτε την κατάθεση του άνδρα που σκότωσε την 21χρονη Έμμα σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, γύρω στις 8:30 το πρωί κοντά στα Ανάκτορα του Νέστορα η 41χρονη από το Κορυφάσιο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της το οποίο έπεσε σε παρακείμενο χωράφι. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το 9χρονο παιδί της, το οποίο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Τραγωδία στην Μεσσηνία: Νεκρή 41χρονη μητέρα σε τροχαίο - Πήγαινε το παιδί της στο σχολείο

Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου με το ασθενοφόρο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share