Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αίνιγμα στον καιρό από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Απριλοδεκέμβριο βλέπω! Η ανατροπή θα γίνει μόνο...»

Πώς θα πάμε στα Χριστούγεννα και ποια η ανατροπή μέχρι την Πρωτοχρονιά

5 Δεκεμβρίου 2023 12:25
Αίνιγμα στον καιρό από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Απριλοδεκέμβριο βλέπω! Η ανατροπή θα γίνει μόνο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται τα τερτίπια του καιρού με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να κάνει λόγο για... Απριλοδεκέμβρη, καθώς μπορεί από τις επόμενες ώρες βαρομετρικά χαμηλά να χτυπούν τη χώρα μας αλλά από την επόμενη βδομάδα το θερμόμετρο θα δείχνει ασυνήθιστες για την εποχή θερμοκρασίες, μάλιστα σε κάποιες περιοχές ίσως δείξει και τους 25 βαθμούς Κελσίου!

Με την ευκαιρία, θυμίζουμε και το «παγόβουνο» του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καθόλου απλό αυτό που έρχεται από...»

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βροχές από το απόγευμα

Επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει πάντως από σήμερα το απόγευμα και μετά, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας. Μάλιστα η κακοκαιρία θα είναι σε όλη την επικράτεια την Τετάρτη και φαίνεται να κρατά έως την Πέμπτη. Οι θερμοκρασίες θα είναι κανονικές για την εποχή από τη Θεσσαλία και πάνω και υψηλές από τη Θεσσαλία και κάτω. Όπως ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης μέχρι και την Κυριακή θα έχουμε μια παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών.

Η σχετική ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: 20αρια την άλλη εβδομάδα

Μια πολύ θερμή αέρια μάζα δείχνουν τα προγνωστικά να εισέρχεται στη Μεσόγειο και να επηρεάζει τη χώρα μας με αποτέλεσμα από την επόμενη εβδομάδα το θερμόμετρο να ανεβαίνει και να δείχνει 20άρια, μάλιστα κάποια σενάρια δείχνουν πως στην περιοχή της νότια Πελοποννήσου και της Κρήτη ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι και 25 βαθμούς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη η άνοιξη θα κρατήσει μέχρι και τις 18 με 20 Δεκεμβρίου και θα επηρεάσει πολλές χώρες της Μεσογείου ενώ για το τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες, πάντως ήδη όπως είπε «είμαστε πάνω από τις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες» ενώ μέχρι και το τέλος του χρόνο δεν φαίνεται κάποια εισβολή έντονου κρύου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share