Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Βροχερή η Τρίτη! Άστατος ο καιρός, ιδιαίτερα σε 6 περιοχές...» - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

4 Δεκεμβρίου 2023 23:08
«Βροχερή η Τρίτη! Άστατος ο καιρός, ιδιαίτερα σε 6 περιοχές...» - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου. Ενώ, την έριξε πάλι την ατάκα του για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός.

Πιο αναλυτικά, στα Επτάνησα, στην δυτική Πελοπόννησο, στα δυτικά της Στερεάς Ελλάδας, στην Ήπειρο, στην βορειοδυτική Θεσσαλία και στην δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι με πυκνές νεφώσεις, όπου κατά περιόδους θα δίνουν τοπικές βροχές. Ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα νότια νησιωτικά τμήματα.

Αργά το βράδυ οι τοπικές βροχές θα μετακινηθούν στις πιο ανατολικές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Δεν θα επηρεαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 16 – 18 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 12 – 14 βαθμούς στα βόρεια, στους 15 – 17 βαθμούς Κελσίου στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 16 -20 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Η πρόγνωση για Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κι αργά το βράδυ αναμένεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 11 – 17 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις κι αργά το βράδυ αναμένεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 8 – 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοανατολικοί ως και 5 μποφόρ.

H πρόγνωση των επόμενων ημερών

Την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ενώ, την Πέμπτη παρόμοιες καιρικές συνθήκες με αυτές της Τετάρτης θα διατηρηθούν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share