Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Πέθανε ο Χρήστος Βαλασσέλης! «Έφυγε» στα 49 του ο δημιουργός του Jazler και διευθυντής του Aeolos Tv

Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του

4 Δεκεμβρίου 2023 22:43
Πέθανε ο Χρήστος Βαλασσέλης! «Έφυγε» στα 49 του ο δημιουργός του Jazler και διευθυντής του Aeolos Tv
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου από την ξαφνική απώλεια του Χρήστου Βαλασέλλη, του δημιουργού του Jazler, μόλις στα 49 του χρόνια.

Ο Χρήστος Βαλασέλης, διευθυντής του Aeolos Tv, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του , μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επίσης, η θλίψη και το σοκ στον χώρο της ιατρικής στη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλη μετά την είδηση του θανάτου του πλαστικού χειρουργού, Νίκου Μπέσκου.

Πρωτοπόρος στο ραδιόφωνο

Ο Χρήστος Βαλασέλης αγαπητός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στη Λέσβο, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 άνοιξε ραδιοφωνικό σταθμό στη Μυτιλήνη παίζοντας μουσική από κασέτες και ήταν εκείνος που δημιούργησε το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων το γνωστό Jazler που υιοθετήθηκε από όλους σχεδόν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το δημιούργημά του το αναβάθμιζε συνεχώς, ενώ εντάχθηκε και στα εκθέματα του Μουσείο Τηλεοπτικής ιστορίας.

Χρήστος Βαλασσέλης

Η τηλεοπτική του οικογένεια στην ιστοσελίδα της τηλεόρασης Αίολος γράφει:

«Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής του Aeolos Tv και δημιουργός του Jazler ιδιοκτήτης του Slam 101,5 Χρήστος Βαλασέλλης.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος – η ψυχή και η καρδιά του Jazler και του Aeolos TV – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του.

Η οικογένεια του Aeolos TV έχει σιγήσει, θρηνώντας αυτή τη μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share