Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

«Μετά από 36 χειρουργεία δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Είναι ένα παιδάκι που μάχεται πολύ δυνατά...» - O 6χρονος Λίνος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας (Video)

«Η ζωή του Λίνου βασίζεται στις θεραπείες που πρέπει να πραγματοποιήσει!!! Βρίσκεται στα χέρια όλων μας!»

4 Δεκεμβρίου 2023 21:22
«Μετά από 36 χειρουργεία δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Είναι ένα παιδάκι που μάχεται πολύ δυνατά...» - O 6χρονος Λίνος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσει ο 6χρονος γιος της Λίνος που έχει υποβληθεί ήδη σε 36 χειρουργεία στο κεφάλι να συνεχίσει τη «μάχη» του ζητάει η μητέρα του. Εξηγώντας πως είναι ένα παιδάκι που παλεύει από την πρώτη στιγμή της γέννησής του απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να σταθούν στο πλευρό του και να τον βοηθήσουν στον δύσκολο αγώνα του.

Διαβάστε επίσης: «Να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑμεΑ! Δεν μπορώ να περπατήσω αλλά έχω καταφέρει πράματα και θάματα» - "Μαθήματα" από τον 9χρονο Παναγιώτη με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Ο οργανισμός «Πράξη Αγάπης» έχει ξεκινήσει καμπάνια στήριξης για το 6χρονο αγόρι και η μητέρα του Ρέα σε βίντεο που αναρτήθηκε TikTok μιλάει για την περιπέτειά του.

«Μετά από 36 χειρουργεία δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Είναι ένα παιδάκι που μάχεται πολύ δυνατά...»

«Έπρεπε να παρέμβουμε νευροχειρουργικά. Στον πρώτο κύκλο χειρουργείων δεν ήμασταν προετοιμασμένοι φυσικά αλλά επειδή ήταν ο πρώτος κύκλος καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και στα έξοδα των χειρουργείων και στα έξοδα της αποκατάστασης του παιδιού όπως μπορούσαμε. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία και τα σχετικά» υπογραμμίζει η μητέρα του αγοριού σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του οργανισμού «Πράξη Αγάπης» στο TikTok.

«Αυτή τη φορά δυστυχώς το αποθεματικό τελείωσε πάρα πολύ γρήγορα. Δηλαδή δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για μια τόσο μεγάλη διαδικασία» επισημαίνει αναφερόμενη στον δεύτερο κύκλο χειρουργείων που ξεκίνησε τρία χρόνια μετά τον πρώτο.

«Ο Λίνος είναι ένα παιδάκι που μάχεται πολύ δυνατά και δίνει δύναμη και σε εμάς τους ίδιους, δηλαδή, τους γονείς του» δηλώνει η μητέρα του Λίνου.

«Εύχομαι και με τη στήριξη όλων θα καταφέρουμε και πάλι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι από πριν. Ακόμα καλύτεροι! Και να παίζουμε ακόμα πιο εύκολα με τους φίλους μας» κλείνει την έκκληση για βοήθεια η μητέρα του Λίνου εκφράζοντας εκ των προτέρων το ευχαριστώ της σε όσους βοηθήσουν.

«Η ζωή του Λίνου βασίζεται στις θεραπείες που πρέπει να πραγματοποιήσει!!! Βρίσκεται στα χέρια όλων μας! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους γονείς και στον μικρό αγωνιστή. Η αγάπη γίνεται δύναμη. Βασιζόμαστε σε σας» αναφέρει από την πλευρά της η οργάνωση «Πράξη Αγάπης» παραπέμποντας στην εκστρατεία για τον Λίνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share