Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο έκλεισε. Οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους και...» - Συγκινούν οι γονείς της Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου που σκότωσε το παιδί τους (Video)

Σε ποινή κάθειρξης 16,5 ετών καταδικάστηκε ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη

4 Δεκεμβρίου 2023 16:44
«Ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο έκλεισε. Οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους και...» - Συγκινούν οι γονείς της Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου που σκότωσε το παιδί τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ποινή κάθειρξης 16,5 ετών καταδικάστηκε ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Εμμανουέλα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, η απόφαση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια ο 27χρονος καταδικασθείς να επιστρέψει στις φυλακές.

Λίγο νωρίτερα, οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τον έκριναν ένοχο για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια, ενώ απέρριψαν το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς που αιτήθηκε, μέσω του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αμέσως μετά την απόφαση μίλησαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στο Στρατή Λημνιό.

«Οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους και να τους δίνουν όση περισσότερη αγάπη μπορούνε», τόνισαν χαρατηριστικά.

«Όχι 16... ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Γίνατε η δύναμη μας...» - Το συγκινητικό ευχαριστώ της μητέρας της 21χρονης Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου (Video)

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τον 27χρονο που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της σε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών, χωρίς αναστολή.

Η Κέλλυ Καμπάκη ευχαρίστησε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την στήριξη στην οικογένειά της. Στο μήνυμά της στο Facebook ανήρτησε και ένα βίντεο με φωτογραφίες της αδικοχαμένης Έμμας.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή... απλά σιωπή. Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!», γράφει.

Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ηταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την #Εμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες με 5 ευρώ τη μέρα ή με αναστολή .. απλά σιωπή 😞😞 Ευχαριστούμε 🙏🙏όλους εσάς .. τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας .. χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα ! #δικαστηριο #δολοφονια #θεσσαλονικη

Posted by Kelly Kambaki on Saturday, December 2, 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share