Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

«Όχι 16... ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Γίνατε η δύναμη μας...» - Το συγκινητικό ευχαριστώ της μητέρας της 21χρονης Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου (Video)

«Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή... απλά σιωπή»

3 Δεκεμβρίου 2023 12:06
«Όχι 16... ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Γίνατε η δύναμη μας...» - Το συγκινητικό ευχαριστώ της μητέρας της 21χρονης Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τον 27χρονο που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της σε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών, χωρίς αναστολή.

Η Κέλλυ Καμπάκη ευχαρίστησε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την στήριξη στην οικογένειά της. Στο μήνυμά της στο Facebook ανήρτησε και ένα βίντεο με φωτογραφίες της αδικοχαμένης Έμμας.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή... απλά σιωπή. Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!», γράφει.

Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ηταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την #Εμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες με 5 ευρώ τη μέρα ή με αναστολή .. απλά σιωπή 😞😞 Ευχαριστούμε 🙏🙏όλους εσάς .. τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας .. χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα ! #δικαστηριο #δολοφονια #θεσσαλονικη

Posted by Kelly Kambaki on Saturday, December 2, 2023

«Αυτές οι δύο μαρτυρίες είναι για Όσκαρ! Η συνοδηγός δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Ήταν προκλητική, τύπου "με κουράσατε"» - Ξεσπά η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη (Video)

«Αυτές οι δύο μαρτυρίες είναι για Όσκαρ», είπε ξεσπώντας η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA.

Η Κέλλυ Ταμπάκη, μιλώντας για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, είπε ότι αυτές οι μαρτυρίες προφανώς δεν έπεισαν «αλλά αυτό όσον αφορά τον οδηγό, διότι για τη συνοδηγό μάλλον έχουν πείσει καθώς έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία».

«Η συνοδηγός δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη - Όλη της η στάση ήταν προκλητική, τύπου "με κουράσατε"»

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά απέναντί της, η κ. Ταμπάκη είπε ότι «υπάρχουν τόσα πολλά κενά, έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας ώστε να βγει απαλλακτικό το βούλευμα, έχουν γίνει τόσα πολλά κι έχω εξοργιστεί, δεν θα το αφήσω».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη συνοδηγό: «Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό, τύπου ‘μη με ενοχλείτε, με κουράσατε, άντε να τελειώνουμε’».

Ο οδηγός, από την άλλη, «είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη, όχι για το ότι χτύπησε την Έμμα, διότι θεωρεί ότι το παιδί φταίει διότι του πετάχτηκε».

«Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο, που φοβάται, στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;» αναρωτήθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share