Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Πέραμα: Πτώση παιδιού από το μπαλκόνι Γυμνασίου - Μεταφέρθηκε στο «Παίδων»

Έκτακτη είδηση

1 Δεκεμβρίου 2023 14:59
Πέραμα: Πτώση παιδιού από το μπαλκόνι Γυμνασίου - Μεταφέρθηκε στο «Παίδων»
Από Βασίλης Σακουλέβας

Συναγερμός στο Πέραμα καθώς ένα παιδί έπεσε από το μπαλκονι του 3ου Γυμνασίου. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένος. Ακόμη, σοκ στη Μεσσήνη: 14χρονος έβγαλε σουγιά σε συμμαθητή του και τον έστειλε νοσοκομείο

Από τον δεύτερο όροφο σχολείου στο Πέραμα έπεσε ένα 14χρονο κορίτσι, χωρίς να ξέρει κανείς ακόμη τους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος επικράτησε πανικός στη θέα της πτώσης του παιδιού. Στο σημείο έφτασαν αμέσως, έπειτα από κλήση του διευθυντή του Γυμνασίου, Αστυνομία και ΕΚΑΒ και το κορίτσι μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Η 14χρονη μαθήτρια έχει πολλαπλά τραύματα από την πτώση.

Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό με 13χρονο που "έγδυνε" συμμαθήτριές του και μοίραζε τις φωτογραφίες τους

Σπείρα φαίνεται να είχαν στήσει μαθητές Γυμνασίου στη Ναύπακτο. Μέσω ειδικής εφαρμογής οι εν λόγω μαθητές «έγδυναν» τα κορίτσια του σχολείου και μοίραζαν τις φωτογραφίες τους.

Αυτή είναι η σοκαριστική καταγγελία που έκανε ο διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αποκαλύπτοντας τη φάμπρικα που είχε στηθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της β' Γυμνασίου, δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, τις οποίες αργότερα έδινε σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ενώπιον των αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού, ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες που έπεσαν θύματα ήταν και η 13χρονη κόρη του.

«Έφτιαχναν» τις φωτό και τις διακινούσαν σε συμμαθητές τους

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα, ο 13χρονος μαζί με έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό με 13χρονο που

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο ήταν μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share