Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Παναγιώτης Ψωμιάδης για ομοφυλόφιλους: «Οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται - Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα» - Τον έβαλε στη θέση του ΛΟΑΤΚΙ μητέρα

«Το ανώμαλο εσείς θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό. Διαφωνώ ριζικά»

30 Νοεμβρίου 2023 12:49
Παναγιώτης Ψωμιάδης για ομοφυλόφιλους: «Οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται - Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα» - Τον έβαλε στη θέση του ΛΟΑΤΚΙ μητέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται. Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη «Super Κατερίνα» για τους ομοφυλόφιλους και μια ΛΟΑΤΚΙ μητέρα τον έβαλε για τα καλά στη θέση του.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν καλεσμένος στη Super Κατερίνα μαζί με μία ΛΟΑΤΚΙ μητέρα και μάλλον ήρθε σε δύσκολη θέση για τις απόψεις του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία

Δείτε επίσης: Σεξιστικό παραλήρημα από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη υπέρ του Φιλιππίδη - «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

«Σέβομαι τη διαφορετικότητα αλλά από κει και πέρα οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται. Απύθμενη βλακεία η ελευθερία χωρίς όρια. Σεβόμαστε την ισότητα, εξάλλου ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης όμως άλλο ίσοι και άλλο ίδιοι. Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα. Το θέμα είναι ποιος θα θηλάσει τα παιδιά.

Η σύζυγος της κυρίας Μαραβέλια έμεινε έγκυος από την κυρία Μαραβέλια;» ήταν η ερώτησή του για να λάβει απάντηση από την ίδια τη μητέρα.

«Κύριε Ψωμιάδη, θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου την Πρωτοχρονιά. Πολύ ευχαρίστως να ρθείτε να μας γνωρίσετε, να σας λύσω όλες τις απορίες που έχετε. Θα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι να σας ανοίξουμε την πόρτα μας. Πάρα πολλές γυναίκες παντρεμένες με άντρα δεν θηλάζουν, δίνουν μπιμπερό, είναι κι αυτό πρόβλημα;» ρώτησε τον πρώην δήμαρχο.

«Το ανώμαλο εσείς θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό. Διαφωνώ ριζικά, σέβομαι την απόφασή σας» ήταν η…. «εμπεριστατωμένη» απάντηση Ψωμιάδη.

«Σέβομαι τα άσπρα σας μαλλιά και ότι σας γνωρίζει ο πατέρας μου αλλιώς θα σας έλεγα μερικά πράγματα» ήταν η αποστομωτική απάντηση που έλαβε από την κυρία Μαραβέλια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share