Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Υπόδειγμα ανθρώπου: Μητέρα μεγάλωσε μόνη της τα 4 παιδιά της και κατάφερε να πάρει πτυχίο

Τέτοια πρότυπα χρειαζόμαστε

29 Νοεμβρίου 2023 10:56
Υπόδειγμα ανθρώπου: Μητέρα μεγάλωσε μόνη της τα 4 παιδιά της και κατάφερε να πάρει πτυχίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπόδειγμα ανθρώπου είναι μια μητέρα που μεγάλωσε μόνη της τα 4 παιδιά της και κατάφερε να πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο.

Όπως φαίνεται, τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης: Με την ευκαιρία, αυτή η μητέρα νίκησε τον καρκίνο και σάρωσε στις Πανελλαδικές.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Έχασε τον άντρα της και μεγάλωσε μόνη 4 παιδιά.

Μόλις τα σπούδασε, αποφάσισε να τελειώσει την αγγλική γλώσσα και να δώσει Πανελλήνιες. Προχθές ορκίστηκε στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, το οποίο τελείωσε σε 3.5 χρόνια, ενώ παράλληλα δούλευε.

Με την άδεια της κόρης της, Χρυσάνθης Γεωργαντά (η οποία διαπρέπει ως νεαρή επιστήμονας στον τομέα της τεχνολογίας) αναδημοσιεύω την ανάρτηση της. Από τα ωραιότερα και πιο συγκινητικά μαθήματα ζωής, απόδειξη πως η δίψα για την προσωπική εξέλιξη είναι αστείρευτη, όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζει κάποιος.
“Αυτή είναι η μαμά μου. Η μαμά μου αφού έχασε τον άντρα της και έμεινε μόνη με τέσσερα παιδιά, φρόντισε να τα σπουδάσει όλα και στη συνέχεια αποφάσισε να τελειώσει τα αγγλικά της και να δώσει πανελλήνιες.

Εχασε τον άντρα της και μεγάλωσε μόνη 4 παιδιά. Μόλις τα σπούδασε, αποφάσισε να τελειώσει την αγγλική γλώσσα και να...

Posted by Iliada Evangelia Kothra on Monday, November 27, 2023

Η μαμά μου την Πέμπτη ορκίστηκε στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, το οποίο τελείωσε στα 3.5 χρόνια, ενώ δούλευε παράλληλα.

Η μαμά μου, λοιπόν, είναι ότι πιο κοντά μου έχω σαν παράδειγμα για τη δια βίου μάθηση, την αγάπη για γνώση, την επιμονή και την υπομονή.

Η μαμά μου ακόμα μου θυμίζει έμπρακτα πώς η ηλικία δείχνει απλώς πόσες φορές κάναμε το ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Κι επειδή όταν ένα ταξίδι τελειώνει, συνήθως ένα άλλο ξεκινά, αναμένω τη συνέχειά της.

Αν η μαμά μου τα κατάφερε, τότε μπορείς κι εσύ!

Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο στο ταξίδι της σταδιοδρομίας και της γνώσης. Ξεκίνα το ταξίδι σου, αν ξέρεις τον προορισμό σου ή ζήτα υποστήριξη αν ακόμα αναρωτιέσαι”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share