Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Την ώρα της γέννας μπήκε μέσα ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι» - Συγκινεί 40χρονη που κυοφόρησε το παιδί της αδελφής της και είχε κάνει 23 αποτυχημένες εξωσωματικές (Video)

«Αν μπορούσα να της κάνω άλλο ένα, θα το έκανα»

29 Νοεμβρίου 2023 07:54
«Την ώρα της γέννας μπήκε μέσα ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι» - Συγκινεί 40χρονη που κυοφόρησε το παιδί της αδελφής της και είχε κάνει 23 αποτυχημένες εξωσωματικές (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκινητική είναι η ιστορία μιας 40χρονης μητέρας δύο παιδιών, που βλέποντας τη λαχτάρα της αδελφής της να αποκτήσει ένα μωράκι, έπειτα από 23 αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει, πήρε την απόφαση να γίνει η ίδια παρένθετη μητέρα. Παράλληλα, "τσακίζουν" καρδιές τα λόγια της Μαρίας Μενούνος για την παρένθετη μητέρα που έφερε στη ζωή την κόρη της.

Η κ. Αρχοντία Τριανταφύλλου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Εύη Γιαρκιά για το πώς έφερε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια την ανιψιά της, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και το θαύμα της μητρότητας. Αν και αρχικά εμφυτεύτηκαν στη μήτρα δύο έμβρυα, τα κατάφερε το ένα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Από την αρχή πάντως, η 40χρονη γυναίκα ένιωθε πως θα φέρει στον κόσμο την ανιψιά της και όχι ένα δικό της μωρό.

«Την ώρα της γέννας μπήκε μέσα ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι»

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν δικό μου το παιδί», εξομολογήθηκε η κ. Τριανταφύλλου μιλώντας για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ το ίδιο συναίσθημα είχαν και τα δύο της παιδιά, που καταλάβαιναν ότι το μωρό δεν είναι δικό τους, αλλά της θείας τους.

«Τα παιδιά ακουμπούσαν την κοιλιά μου, άκουγαν το μωρό, αλλά στο μυαλό μας είχαμε ότι δεν ήταν δικό μας. Κάποια στιγμή, είχε έρθει η μικρή και άκουγε το μωρό, με χάιδευε και τότε μου είπε "είμαι πολύ υπερήφανη για σένα"». Τότε δάκρυσα, και την αγκάλιασα» είπε συγκινημένη η κ. Τριανταφύλλου.

Και συνέχισε: «Η αδελφή μου δεν με άφησε λεπτό στην εγκυμοσύνη...Την ώρα της γέννας, μπήκε μέσα, ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι…Αν μπορούσα να της κάνω άλλο ένα θα το έκανα!».

Το κοριτσάκι έχει πλέον κλείσει τα δύο του χρόνια, και με τη μητέρα της είναι αχώριστες ενώ και ο πατέρας της είναι... χαζομπαμπάς.

«Της χρωστάω τα πάντα που έφερε το παιδί μου στον κόσμο» είπε στην εκπομπή η μητέρα της μικρής για το δώρο ζωής που της έκανε η αδελφή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share