Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Μαχητής από κούνια: O μικρός Χρήστος Εφραίμ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και σκόρπισε χαμόγελα

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τον μικρούλη

28 Νοεμβρίου 2023 22:47
Μαχητής από κούνια: O μικρός Χρήστος Εφραίμ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και σκόρπισε χαμόγελα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαχητής από κούνια χρειάστηκε να γίνει ο μικρός Χρήστος Εφραίμ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο από μωρό. Παρ' όλα αυτά νίκησε τη μάχη και σκόρπισε χαμόγελα.

O μικρούλης είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι, το ηπατοβλάστωμα. Επίσης, ο μικρός Γιώργος δεν παραιτήθηκε ποτέ και βγήκε νικητής μετά από 3 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο.

Έπειτα από έκκληση της οικογένειας του μικρού, ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και το ποσό που χρειαζόταν για να σωθεί ο Χρήστος Εφραίμ καλύφθηκε άμεσα και το αγοράκι ταξίδεψε μέχρι το Παλέρμο για να υποβληθεί στο κρίσιμο χειρουργείο. Το παιδί υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς βρέθηκε το συμβατό μόσχευμα που του πρόσφερε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Πριν λίγες ώρες ο μικρός μαχητής, όπως δημοσίευσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Πράξη Αγάπης» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, έγινε 2 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στη θαλπωρή του σπιτιού του.

Χαρμόσυνα νέα για την υγεία του μικρού μας Χρήστου- Εφραίμ! Με μαγάλη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι ο μικρός...

Posted by Πράξη Αγάπης on Wednesday, March 30, 2022

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ο μικρός μας Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα δεύτερα κεράκια του απολαμβάνοντας το σπίτι του, τα παιχνίδια του και την οικογένειά του!

Ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια αλλά παράλληλα τόσο γεμάτο με ελπίδα και αγάπη για τη ζωή είχε αίσιο τέλος για τον μικρό μας Χρήστο- Εφραίμ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδώ και δυο μήνες βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο! Έπειτα από επίπονους κύκλους ογκολογικών θεραπειών και σκληρό αγώνα, ο μικρός μας υποβλήθηκε επιτυχώς σε μεταμόσχευση ήπατος, ο οργανισμός του δέχθηκε το μόσχευμα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική.

Ύστερα από πολλούς μήνες παραμονής στο Παλέρμο, η οικογένεια επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ο μικρός θα συνεχίσει να παρακολουθείται προληπτικά σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας. Η υποστήριξη όλων μας στη δύσκολη στιγμή στην οποία βρέθηκε η οικογένεια ήταν εξαιρετικά σημαντική και ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους τους, όλους όσους σταθήκατε στο πλευρό τους!

Χρόνια πολλά μικρέ μας μαχητή! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος! Το χαμόγελό σου φωτίζει τις ψυχές όλων μας και μοιράζει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share