Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

«Ντρέπομαι! Μου "έκλεψαν" τη ζωή...» - Ξεσπά 77χρονη που της πούλησαν έρωτα και της πήραν 152.000 ευρώ (Video)

«Έφτιαχναν προφίλ στο Facebook και παρουσιάζονταν ως πολύ πλούσιοι γιατροί...»

28 Νοεμβρίου 2023 14:30
«Ντρέπομαι! Μου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απίστευτη απάτη με άτομα που πουλούσαν έρωτα για να εξαπατούν τα θύματά τους και να αποσπούν χρήματα αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος εννιά ατόμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από τον Οκτώβριο του 2021 τα άτομα της σπείρας έφτιαχναν προφίλ στο Facebook και παρουσιάζονταν ως πολύ πλούσιοι γιατροί που εργάζονται σε διεθνείς οργανισμούς υψηλού κύρους. Αφού φιλοτέχνησαν το προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, προσέγγιζαν γυναίκες με τις οποίες σύναπταν ερωτικό δεσμό μέσω μηνυμάτων.

Στη συνέχεια, έπειθαν τα θύματα να καταβάλλουν τμηματικά χρηματικά ποσά έως και 35.000 ευρώ τη φορά, προκειμένου να διεκπεραιωθεί ένα υποτιθέμενο πρόβλημά τους. Πότε έλεγαν ότι δε μπορούν προσωρινά να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω της δέσμευσής τους από τη χώρα καταγωγή τους και πότε έλεγαν ότι πρόκειται να βγουν στη σύνταξη πρόωρα και πρέπει να καταβάλλουν εισφορές.

Διαβάστε επίσης: Έρανος: «Η γυναίκα είναι απατεώνας! Δεν έχει τίποτα το παιδάκι... Μου "έφαγε" 73.000 ευρώ» - Το ένοχο παρελθόν της 45χρονης μετά τις αποκαλύψεις για απάτη - Παρ’ ολίγον θύμα και η Κατσαφάδου (Video)

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι τα ποσά κατατέθηκαν τμηματικά σε λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών όπου δικαιούχοι είναι οι κατηγορούμενοι, ενώ το συνολικό ποσό που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας από τα θύματα ξεπερνά τα 200.000 ευρώ. Οι δράστες φέρονται να σήκωσαν τα χρήματα που κέρδισαν από ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Ντρέπομαι! Μου "έκλεψαν" τη ζωή...»

Αποκλειστικά η 77χρονη που της πήραν 152.000 ευρώ μιλάει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκαλύπτει πώς κατάφεραν να την «παγιδεύσουν».

«Μου έκλεψαν τη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ηχητικό απόσπασμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share