Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Το έκαναν ξανά: Έκλεψαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και από το δέντρο στα Σεπόλια - Εικόνες για γέλια και για κλάματα (video)

Νέο... θύμα των «ξωτικών» της Αθήνας, μετά από εκείνο της Κλαυθμώνος

28 Νοεμβρίου 2023 14:25
Το έκαναν ξανά: Έκλεψαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και από το δέντρο στα Σεπόλια - Εικόνες για γέλια και για κλάματα (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μετά το πλιάτσικο στα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Κλαυθμώνος, σειρά φαίνεται πώς πήρε το δέντρο που στόλισαν στα Σεπόλια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο κέντρο των Σεπολίων και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Μελετίου παρουσιάζει μια παρόμοια εικόνα με αυτή που είδαμε χθες στο δέντρο που έστησε ο Δήμος Αθηναίων στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πλιάτσικο είναι μικρότερης έκτασης ωστόσο, καθώς οι πλιατσικολόγοι πήραν μόνο τα στολίδια που έφταναν και δεν χρησιμοποίησαν σκάλα, όπως στην περίπτωση της πλατείας Κλαυθμώνος.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το αν οι επιτήδειοι κλέβουν τις μπάλες για να στολίσουν το σπίτι τους, για να πουλήσουν τις μπάλες ή αν είναι μια νέα τάση.

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Σεπόλια με τις... ελλείψεις του:

Ανακοινώθηκε ενόψει Χριστουγέννων: 3 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά μέσα στις γιορτές - Το νέο ωράριο

Παραδοσιακά, την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα μαγαζιά κλείνουν νωρίτερα από ότι τις υπόλοιπες μέρες του εορταστικού ωραρίου.

Φέτος, όμως, οι δύο παραμονές πέφτουν ημέρα Κυριακή και έτσι τα δεδομένα προσαρμόζονται. Συνολικά, τον Δεκέμβριο, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά τρεις Κυριακές.

Πέρσι, όπως και κάθε άλλη χρονιά, το εορταστικό ωράριο όριζε ότι στις 24 και στις 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα λειτουργούσαν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00. Φέτος, που πέφτουν Κυριακή θα ανοίξουν από τις 11:00 και θα κλείσουν στις 18:00. Αναμένεται φυσικά, να προσαρμοστεί και το ωράριο των σούπερ μάρκετ, που πιθανότατα θα κλείσουν στις 20:00, όπως και τα πολυκαταστήματα που μένουν πάντα ανοιχτά περισσότερες ώρες.

Οι τρεις Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά για τις γιορτές είναι οι εξής:

  • Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
  • Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023
  • Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share