Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Λαμία: Πέθανε ο 20χρονος γιος γνωστού οπερατέρ και φωτογράφου! «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη» - Το σπαρακτικό αντίο της μάνας

Ο άτυχος νεαρός πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνo...

28 Νοεμβρίου 2023 13:05
Λαμία: Πέθανε ο 20χρονος γιος γνωστού οπερατέρ και φωτογράφου! «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη» - Το σπαρακτικό αντίο της μάνας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βαρύ πένθος στη Λαμία για την είδηση του πρόωρου θανάτου ενός 20χρονου νεαρού από καρκίνο, που ήταν γιος φωτογράφου και καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού Κεντρικής Ελλάδας «Ένα».

Τα λόγια της μητέρας ραγίζουν καρδιές. Μέσα σε λίγες λέξεις προσπαθεί να αποτυπώσει τον πόνο ψυχής που την διακατέχει για τη μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της. Αυτή του ίδιου του παιδιού της. Ο γιος της πάλευψε γενναία στη Λαμία, στα χέρια των γιατρών, σε μια μάχη όμως που ήταν άνιση. Η δύναμή του, στα δύσκολα είχε συγκλονίσει ακόμα και τους έμπειρους γιατρούς.

«Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη»

Συντετριμμένη η μητέρα του τον αποχαιρετά: «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου! Ο μαχητής της ζωής ο μεγάλος ήρωας! Όπως έλεγε και η γιατρός σου: ο Ντίνος δεν θα φλερτάρει με τις κοπέλες αλλά με τη ζωή. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη! Σε περιμένει ο Αποστόλης, η Θεοδώρα να παίξετε».

Διαβάστε επίσης: «Δεν μπορώ. Δεν έχω χρήματα»: "Κραυγή" Έλληνα καρκινοπαθή που ζει στο Λονδίνο σε διαμέρισμα με τοξική μούχλα - Δεν βρίσκει άλλο σπίτι για να «παρατείνει» τη ζωή του (Video)

Πέθανε ο 20χρονος γιος γνωστού οπερατέρ και φωτογράφου από καρκίνο

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο σε αυτόν τον μαχητή της ζωής, σήμερα Τρίτη (28/11/23) στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στη Λαμία. Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Θα υπάρχει και σχετικός κουμπαράς έξω από την εκκλησία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share