Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Τα παιδιά μου έκλαιγαν, μού έλεγαν μην πεθάνεις γιατί εσένα έχουμε» - Σοκάρει καταγγέλλουσα που παραμορφώθηκε σε κέντρο αισθητικής (video)

«Η υπεύθυνη του κέντρου μού έκανε νήματα στο πρόσωπο χωρίς να είναι γιατρός»

27 Νοεμβρίου 2023 18:05
«Τα παιδιά μου έκλαιγαν, μού έλεγαν μην πεθάνεις γιατί εσένα έχουμε» - Σοκάρει καταγγέλλουσα που παραμορφώθηκε σε κέντρο αισθητικής (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σωρεία καταγγελιών από γυναίκες σε αλυσίδα κέντρου αισθητικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μία εξ αυτών να μιλά στην εκπομπή «T-live».

Όπως είπε, η υπεύθυνη του ινστιτούτου τής έκανε νήματα χωρίς να γνωρίζει την τεχνική. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα είπε: «Πήγα για ένα φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Η τότε διευθύντρια του κέντρου αισθητικής ήταν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχω ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόσωπο, αλλά ότι έχω πάει στην καλύτερη γιατρό. Μου είπαν ότι δε θα αναγνωρίζω το πρόσωπό μου κι όντως δεν το αναγνώρισα από την κακή πλευρά βέβαια. Μου είχαν πει ότι έχω κάποιες κύστες, τις οποίες θα έπρεπε να εξαλείψω για να πιάσουν οι θεραπείες αλλά και για να μην πάθω καρκίνο. Μου τόνισαν ότι έπρεπε να επισπεύσω άμεσα τη θεραπεία από τη γιατρό –μαϊμού. Το κόστος ήταν τεράστιο κι εγώ τους είπα ότι δεν έχω τα χρήματα».

Δείτε επίσης: Σοκάρει η 38χρονη που καταγγέλει ότι παραμορφώθηκε από γνωστό πλαστικό χειρουργό: «Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας» (Video)

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη: «Από εκεί και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μου. Έψαξα, βρήκα τα χρήματα. Μου έκαναν τις υποτιθέμενες ενέσιμες θεραπείες για να εξαλειφθούν οι κύστες. Μου έβαλε 4-5 νήματα. Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε, είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να φάω και να μιλήσω. Τα παιδιά μου με έβλεπαν και έκλαιγαν. Μου έλεγαν να μην πεθάνω γιατί έχουν μόνο εμένα».

«Χείμαρρος» ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Βλέπω κάποιες κύριες που το θέαμα είναι θλιβερό με αυτό που παρουσιάζουν» (video)

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το επαγγελματικό άγχος, τις παραστάσεις του Mάρκου Σεφερλή και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση της Στέλλας Γεωργιάδου στις κριτικές για τις πλαστικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Δεν υπάρχει περίπτωση σε πρώτο γύρισμα ταινίας-σειράς ή παράστασης να μην πάρω το xanax. Αυτό ειναι και κάτι που ”με κρατάει νέο”. Δεν αισθάνομαι μεγάλος, κάθε φορά είναι κάτι καινούργιο, γιατί πρέπει κάθε φορά να αποδείξω την αξία μου. Δεν βαριέμαι ποτέ, ούτε κουράζομαι, θέλω κάθε φορά κάτι να δώσω. Αυτός που θέλει να λέγεται ηθοποιός πρέπει να παλεύει μέχρι την τελευταία παράσταση. Αυτό είναι η μαγεία του θεάτρου που στην κάμερα δεν υπάρχει».

Για τα θέατρα και τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο, είπε: «Στο απλό αστείο και τις προτιμήσεις του κοινού, παίζει ρόλο το είδος του κοινού, το είδος του θεάτρου αλλά και το ίδιο το κτήριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σεφερλής είναι μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να μην συμφωνείς με το γούστο του αλλά είναι ταλεντάρα. Την ιδρώνει την φανέλα… που λένε. Δεν ιδρώνει απλώς τη φανέλα αλλά έχει και αποτέλεσμα, το γεμίζει το Δελφινάριο. Το θέατρο δεν απευθύνεται μόνο στις κύριες και τους κυρίους τους πάρα πολύ εκλεπτυσμένος αλλά και στον πολύ κόσμο».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και την βλεφαροπλαστική, είπε: «Επειδή είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου έχω κάνει βλεφαροπλαστική. Είχα σακούλες κάτω από τα μάτια, ήταν κληρονομικό βέβαια. Η μαμά μου και η γιαγιά μου είχαν ακριβώς τις ίδιες από κακή κατασκευή.

Έκτοτε δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Πιστεύω ότι η υπερβολή είναι εις βάρος αυτού που το κάνει. Δέχομαι και στις κύριες να πειραχτούν τόσο που να μην φαίνεται όμως. Βλέπω κάποιες κύριες που το θέαμα είναι θλιβερό με αυτό που παρουσιάζουν με τις πλαστικές επεμβάσεις».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share