Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Έρχονται γιορτές και εμείς στολίζουμε τα μνήματα των παιδιών μας»: "Ραγίζει καρδιές" η μητέρα της 23χρονης Καλλιόπης που σκοτώθηκε στα Τέμπη (Video)

Zητά απαντήσεις και ένα μεγάλο γιατί θα την βασανίζει για πάντα

22 Νοεμβρίου 2023 10:39
«Έρχονται γιορτές και εμείς στολίζουμε τα μνήματα των παιδιών μας»:
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Άννα Καρατζόγλου είναι η μητέρα της 23χρονης Καλλιόπης Πορφυρίδου, που έχασε τη ζωή της στο φονικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς μαζί με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: «Υπάρχει αλλοίωση των στοιχείων! Tόσους μήνες σαπίζουν οι άνθρωποι. Η οικογένειά μου είναι υποψήφια να παραλάβει κάποιο κομμάτι του αδελφού μου» - Σοκάρει αδελφή θύματος

«Έρχονται γιορτές και εμείς στολίζουμε τα μνήματα των παιδιών μας»

Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την αγαπημένη της κόρη που έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει. Η μητέρα της Κέλλυς ακόμα ζητά απαντήσεις και ένα μεγάλο γιατί όπως λέει θα την βασανίζει για πάντα.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Λιοντάρι» ο 21χρονος Γεράσιμος - Στη Βοστώνη με ειδική πτήση ο Βολιώτης μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Στη Βοστώνη των ΗΠΑ πρόκειται να διακομισθεί σήμερα Σάββατο, με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης ο 21χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Θα νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο Κέντρο

Όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr, ειδική ιατρική ομάδα από νοσοκομείο των ΗΠΑ έχουν φτάσει εδώ και μέρες στη Λάρισα και σε συνεργασία με τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, προετοιμάζουν τη μεταφορά του πολυτραυματία που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία και να πάρει ξανά τη ζωη του πίσω, αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται αλλά παραμένει δύσκολη και σταθερή το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, διενεργείται νέα αυτοψία από ειδικούς πραγματογνώμονες, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν τα θύματα στο πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών ήταν μόνο τα γνωστά 57, ή εάν τα ανθρώπινα μέλη, που βρέθηκαν πρόσφατα, ανήκουν σε άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share